Jól hangzik- új Huawei tablet

2018.05.08. 17:39 Módosítva: 2018.05.11. 14:12
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Megérkezett a Huawei legújabb táblagépe, a MediaPad M5, amely nemcsak brutálisan jól szól, de korrekt multimédia élményt nyújt.

A MediaPad M5 ékes bizonyítéka annak, hogy a Huaweinek a táblagépek területén is helye van a prémium szegmensben. A gyártó nemcsak a „csúcstablet” kialakításánál – kijelző és dizájn–figyelt oda a minőségre, a készülék funkciói, és főként a hangszórói is a csúcskategóriát képviselik. A lenyűgöző 3D hangzás tényleg csak a hab lesz a tortán a zene, a filmek és a videójátékok szerelmeseinek.

3D hanghatás, dupla hangszórók

Legyen szó akár zenehallgatásról, akár filmnézésről, a MediaPad M5 brutális hangélményt biztosít, természetesen jó értelemben. A Huawei ezúttal is a nagy múltú amerikai Harman Kardonnal együttműködve alkotta meg a készülék 3D-s hangzásvilágát biztosító sztereó hangszórókat, melyekből négyet helyezett el a 10.8 collos verzióban. A tablet élethű hangzást biztosít a látványos játékok, nagy felbontású videók és filmek lejátszásakor, ami a professzionális Hi-Res hangtámogatásnak és a hangszórókba beépített okos teljesítményerősítő chipnek köszönhetően fülhallgató használatakor is érzékelhető.

Könnyű és csinos

Egy tabletnél nem elhanygolható szempont a súly, hiszen sokszor hosszú órákon keresztül a kezünkben tartva nézünk filmet, vagy olvasunk. A MediaPad M5-öt nemcsak könnyű kézben tartani – fél kilónál is könnyebb –, hanem a vékony kialakítása miatt kényelmes fogást is biztosít. Az ívelt, 2.5D üvegből készült előlap, és az izgalmas fém készülékház miatt akkor is jó ránézni a készülékre, ha éppen nem nézünk vagy hallgatunk rajta semmit.

2 K-s kijelző szemkímélő móddal

A Huawei nagy hangsúlyt helyezett a képmegjelenítéssel kapcsolatos funkciók tökéletesítésére. A MediaPad M5 fényes és kontrasztos IPS 2K mátrix kijelzője természetes és mély színekről gondoskodik. A 2560x1600 pixeles felbontású kijelző 280 PPI pixelsűrűséggel tűéles képmegjelenítést tesz lehetővé. Mindez a filmek nézése során sem elhanyagolható szempont, de leginkább a minőségi olvasáshoz elengedhetetlen. A digitális magazinok, beágyazott grafikák és fotók szövege csak ilyen magas felbontásnál jelenik meg megfelelően, és ezen a felbontáson az olvasás már nem fárasztja túlzottan a szemet. Ráadásul a szemkímélő funkció folyamatosan, sötétben és világosban egyaránt optimalizálja a kijelző paramétereit, a kímélő olvasás érdekében. A szemkímélő módnak köszönhetően a felhasználóknak többé nem kell aggódniuk a hosszú ideig tartó képernyőhasználat esetleges káros hatásai miatt, és szemfáradtság nélkül élvezhetik a vizuális tartalmakat.

Akkumulátor: szupergyors és szupererős

A véget nem érő remixekkel és a film maratonokkal is elbír a MediaPad M5, hiszen akár 12 órán át is filmezhetünk rajta. A hosszú üzemidejű, 7500 mAh-es akkumulátor és az intelligens energiamenedzsment biztosítja, hogy ne kelljen gyakran a töltőért nyúlni. A teljesítményt a gyorstöltő technológia (Quick Charge) teszi teljessé: a MediaPad M5 akkumulátorának kevesebb mint három óra kell ahhoz, hogy teljesen feltöltődjön.

Strossle 04 1200x900 01

Az emailek és videók a legnépszerűbbek

A MediaPad M5 méltán lehet népszerű a felhasználók körében, egy kutatás szerint ugyanis a táblagépek vásárlásánál az egyik elsődleges motiváció az erős, hosszú élettartamú akkumulátor. Emellett előkelő helyen szerepel a preferenciák között a készülék kijelzője és a processzor gyorsasága is. A felhasználók számára azok a tabletek a legszimpatikusabbak, amelyek könnyen és gyorsan frissítik önmagukat és leghasznosabb funkcióikat. Mindez nem is annyira meglepő annak ismeretében, hogy a megkérdezettek közül a legtöbben az emailek kezelésére használják a készüléküket, egyharmaduk pedig kifejezetten zenehallgatás és videó nézés céljából kapcsolja be a tabletjét. Ezek alapján a Huawei MediaPad M5 tökéletes választásnak bizonyulhat.

Tudj meg többet! https://consumer.huawei.com/hu/tablets/mediapad-m5-10/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.