Szögezzük le: pazarolni nem menő!

2018.05.16. 14:18 Módosítva: 2018.05.16. 16:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az az ideális, ha kifliből, cipőből és netből is annyit veszel, amennyire szükséged van.
Flip1.png

Pazarolni nem jó. Az a jó, ha pont azt veszed, és azt kapod, amire szükséged van. Se kevesebbet, se többet. És ez most nem egy életvezetési tanácsadó véleménye, hanem egy telekommunikációs márkáé, ami azt mondja magáról, hogy elhozta a pont jó szolgáltatást: tévét-netet-telefont egy csomagban. És most figyelj: mindezt 3700 forintért, hűségidő nélkül.

Ez a márka a Flip, aminek ajánlata rendkívül meglepő. Hogy miért? Mondjuk azért, mert amíg mindenki a többet, nagyobbat elven értékesíti szolgáltatását, ők azt mondják, hogy adnak egy pont jó csomagot. Olyat, ami nagyon sokaknak elegendő lesz. De mi is van ebben? És mire is jó ez?

  • Internet: 100 Mbit/s. Ezzel gyorsan tudsz böngészni, videókat nézni, chatelni, letölteni, online játszani. Teljesen korrekt, de ha te mégis többet akarsz, lehetőséged van gyorsító opciót igényelni.
  • Telefon: hívások flipesek közt 0 forintért, minden más belföldi irányba (mobil irányba is) pedig 5 Ft/perc. Ezek a percdíjak eléggé rendben vannak, nem?
  • Tévé: 137 csatorna, abból 31 HD. És milyen csatornák? Ha szereted a focit, biztosan alig várod a VB-t. És ha alig várod, akkor nyilván HD-ben szeretnéd nézni. A Flipnél ez sima ügy, az M4 Sport HD-ben megy. Menjünk tovább. Angol bajnoksággal hogy állsz? Már most számolod a napokat, úgy várod hogy elkezdődjön az új szezon? A pont jó szolgáltatásban a Spíler TV is benne van, természetesen HD-ben. És persze van még itt Sport1, Sport2 és Eurosport is, mindegyik HD-ben.

De a Flip nem csak a sportfanokra gondol. Hahó, természetbarátok, itt vagytok? Van itt nektek Spektrum, National Geographic, Animal Planet, BBC Earth. Még szép, hogy mindegyik HD-ben. Inkább a filmekre, showműsorokra mennél rá? Oké, AXN, Film+, RTL Klub, TV2 HD-ben.

Szóval vannak itt jó cuccok, hogy a tévé ne csak háttérzaj legyen, hogy a nettel se pazarolj, és hogy a vezetékes telefont is ki tudd használni.

De hogy mi nincs ebben a csomagban? Extrák és pazarlás. Na meg apróbetű. Mert a Flip azt adja, és annyiért, amire szerződsz velük. Ha ez nem így lenne, elég könnyen leléphetnél, mivel nincs hűségidő. Szóval ez a szabadság nagy előny, és garantálja azt, hogy nem kell majd a bekötésnél felhúznod a szemöldököd, mondván, hogy nem ez volt megbeszélve.

Flip2.png

Ez mind oké, de azt mondod, most semmi szükséged arra, hogy fúrjanak-faragjanak, vezetéket cseréljenek nálad? Meg hogy szerződéseket töltögess ki? Ezt is érdemes átgondolni, ugyanis a Flipet hiperegyszerű megrendelni. Megteheted a honlapon, vagy a 1446-os számon. Előtte persze ellenőrizd, hogy nálad elérhető-e a szolgáltatás. Azt itt tudod megtenni.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.