2018.06.16. 00:01 Módosítva: 2018.06.15. 13:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Babapelenkázó asztalokkal bővítették a budapesti nyilvános illemhelyek egy részének férfi oldalát

A Fővárosi Csatornázási Művek különleges akcióval készült az idei apák napjára. Öt, általa üzemeltetett nyilvános illemhelyen babapelenkázó asztalokat szereltek fel a férfi részlegre is. A női oldalon a legtöbb helyen ez már alapfelszerelésnek számít.

DSC4570

A legtöbb fővárosi toalettet vállalkozási tevékenység keretében üzemeltető Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) a június harmadik vasárnapján tartandó apák napjára öt budapesti illemhelyen babapelenkázókkal egészítette ki a férfi oldal felszerelését. Ezek az üzemeltetett 53 illemhely közül azokban kerültek felszerelésre, ahol egyrészt elegendő hely állt rendelkezésre, másrészt ahol legnagyobb a látogatottság. Ezeken belül is elsősorban a legforgalmasabb családi szabadidős programok helyszíneire fókuszált a cég. Így a jövőben a Margitszigeten két helyen, a Városligetben a Széchenyi fürdőnél, valamint két tömegközlekedési csomópontnál, a Batthyány téren és a Városkapunál vehetik igénybe az édesapák ezt a szolgáltatást.

DSC4582

A női részlegen már jóval korábban felszerelték a pelenkázó asztalokat, sőt a Városligetben a Műcsarnok mögötti egységben és a Lehel téren külön gyermekmosdó helyiséget alakítottak ki a kisgyermekes szülők számára. A Budai várban, a Palota úti illemhelyen pedig gyerekpiszoárt is beszereltek egy korábbi felújítás során.

További információk az FCSM által üzemeltetett nyilvános illemhelyekről: http://www.fcsm.hu/szolgaltatasok/nyilvanos_illemhelyek_uzemeltetese/nyilvanos_illemhelyek_uzemeltetese/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.