Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Future Park: A közös alkotás élménye az Andrássy Élményközpontban

2018.07.11. 14:21 Módosítva: 2018.07.12. 12:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Budapest új kiállítási központjában várja a látogatókat a világ legmodernebb tudományos játszótere.

Az élet különböző területein tevékenykedő japán szakemberek csoportja, a teamLab által kidolgozott, a gyermekek és felnőttek számára is izgalmas interaktív projekt nyílt és tart szeptember végéig, az Andrássy Élményközpontban, a Párisi Nagy Áruház épületében. A Future Park kiállítás célja a közös alkotás lehetőségének megteremtése, melynek megtapasztalásával az emberek kreatívabbá válnak a mindennapi életben is.

180531-Andrassy ElmenykozpontMegnyito BSZ (55)

A TulipánTündér Produkció által megálmodott Andrássy Élményközpont első programjával, a Future Park kreatív “játszóterével" lehetőséget ad arra, hogy az emberek közötti kapcsolatok újra éledjenek és közösségi élményekkel gazdagodjanak a látogatók.

180531-Andrassy ElmenykozpontMegnyito BSZ (14)

A TulipánTündér Produkció, 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hozzon létre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki. Nevéhez fűződik például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukció, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézte. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott, majd 2017-ben az Álomutazó című családi mese-musical 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást.

https://www.andrassyelmenykozpont.hu/

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.