Future Park: A közös alkotás élménye az Andrássy Élményközpontban

2018.07.11. 14:21 Módosítva: 2018.07.12. 12:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Budapest új kiállítási központjában várja a látogatókat a világ legmodernebb tudományos játszótere.

Az élet különböző területein tevékenykedő japán szakemberek csoportja, a teamLab által kidolgozott, a gyermekek és felnőttek számára is izgalmas interaktív projekt nyílt és tart szeptember végéig, az Andrássy Élményközpontban, a Párisi Nagy Áruház épületében. A Future Park kiállítás célja a közös alkotás lehetőségének megteremtése, melynek megtapasztalásával az emberek kreatívabbá válnak a mindennapi életben is.

180531-Andrassy ElmenykozpontMegnyito BSZ (55)

A TulipánTündér Produkció által megálmodott Andrássy Élményközpont első programjával, a Future Park kreatív “játszóterével" lehetőséget ad arra, hogy az emberek közötti kapcsolatok újra éledjenek és közösségi élményekkel gazdagodjanak a látogatók.

180531-Andrassy ElmenykozpontMegnyito BSZ (14)

A TulipánTündér Produkció, 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hozzon létre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítenek ki. Nevéhez fűződik például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukció, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézte. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott, majd 2017-ben az Álomutazó című családi mese-musical 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást.

https://www.andrassyelmenykozpont.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.