Most hétvégén jól jár az, aki a Kikában vásárol

2018.09.26. 14:52 Módosítva: 2018.09.27. 12:08
Ezt a cikket a(z) Kika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Kinőtte a gyerek a szobabútorát? Lecserélné a kanapét? Egy nagyobb lakásfelújtást tervez, vagy most rendezi be az új otthonát? Ha ezekhez hasonló tervei vannak, ugyanakkor kímélni szeretné a pénztárcáját, érdemes a hétvégére időzíteni a bevásárlást, és útba venni a Kikát, ahol most extra akciókba lehet belefutni.

Ajándékkártya bútorvásárlás után

A nyári kánikula végével több időt töltünk a lakásunkban, és valahogy jobban is esik az embernek csinosítgatni az otthoni környezetét. Van, aki ilyenkor csak pár új tárggyal dobja fel a kéglit, míg mások komplett felújításra adják a fejüket. Ön bármelyik táborhoz is tartozik, most hétvégén tízezreket és egy rakás időt is megspórolhat, ha a Kikában intézi a bevásárlást. Szeptember 28 és 30. között ugyanis tíz, huszonöt vagy ötvenezer forintos ajándékkártyát kapunk, attól függően, hogy 100. 000, 250. 000, vagy 500.000 Ft értékben veszünk bútort. Az ajándékkártya az áruházakban, az online vásárlás után kapott kupon pedig a webáruházban, a következő vásárlástól váltható be.

Az akció minden - nem kedvezményes árú - bútorra érvényes, így akkor is érdemes ellátogatni, ha valaki a dolgozószobáját, a hálószobáját, a gyerekszobát vagy a konyháját szeretné felfrissíteni.

Azok se bátortalanodjanak el, akik már régóta tervezik egy-egy helyiség ráncfelvarrását vagy egy bútor cseréjét, de nem biztosak abban, hogy milyen stílusút kellene választani, vagy hogy melyik lenne a legpraktikusabb termék mind közül.

Számukra hasznos tippekkel, útmutatással tudnak szolgálni a Kika tanácsadói, sőt, mi is adunk egy kis útravalót: minél extrémebb bútort választunk, annál fájdalmasabban elavult lesz öt év múlva. Ez nem probléma, ha készen állunk pár évente lecserélni a konyhabútort, a kanapénkat, vagy a szekrénysort, de ha hosszabb időre tervezünk velük, akkor érdemes neutrálisabb darabokat választani.

Mint például ez a kanapé, ami valószínűleg öt év múlva sem fog avíttnak tűnik:

5686049

A spontán látogatók is jól járhatnak

letöltés

Ha nincsen konkrét terve, akkor is érdemes átböngészni a weboldalukon is megtalálható prospektusukat, hiszen 20% árengedménnyel vásárolhatunk meg minden lámpát, szőnyeget, lakásdíszt, háztartási- és konyhai eszközt, képet és tükröt. Érdemes lehet felpezsdíteni a konyhánkat például egy ilyen Toscana tányérral, amelyet most 2190 Ft-t lehet megvásárolni, vagy beújítani egy rozsdamentes acélból készült késblokkot, amelynek jó hasznát vehetjük hosszú évekig.

De ez a hétvégi akció akkor is jól jöhet, ha ajándékokkal szeretnénk kedveskedni a családtagoknak, rokonoknak, barátoknak, hiszen számos praktikus termékre érvényes most az akció, a díszpárnáktól kezdve, az ágyneműkön át a kedves dísztárgyakig.

Ezt a cikket a(z) Kika, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.