Egyedülálló okos otthonok épülnek a XIII. kerületben

2018.11.06. 15:39 Módosítva: 2018.11.06. 16:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Okos otthonok személyre szabva: ezt kínálja a vásárlóknak a hazai ingatlanpiac vezető fejlesztőjének, a WING-nek a lakóingatlanokra specializálódott Living márkája alatt jelenleg épülő Kassák Residence.

A projekt első ütemében eladásra kínált 231 lakás 70 százaléka már gazdára talált. Ezzel párhuzamosan az építkezés is látványos szakaszába lépett, a magasépítési munkálatok hamarosan már az első emelethez érnek, az épületegyüttes átadását pedig 2019. második felére tervezik.

De mit is jelent az okos otthon technológia? Azt, hogy Budapest egyik legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben, a Váci úttól egy utcányira épülő Kassák Residence lakásaiban a távolról vezérelhető fűtés, az okosdugalj és a smart technológiákat vezérlő miniszámítógép, vagy a központi egység is az alapfelszereltség részei, és ez a felszereltség személyre szabottan tovább bővíthető.

Ha tehát szeretnénk például, hogy a klímát, a redőnyöket vagy a világítást távolról vezéreljük, esetleg elektromos autótöltőt is szeretnénk a parkolóhelyünk mellé, mindez megoldható. Az egyedi igények akár a filmekben látható futurisztikus példák szintjéig kielégíthetők, határt csak a leendő lakástulajdonos pénztárcája szabhat.

De nemcsak ettől egyedülálló a Kassák Residence. A beruházó az okos megoldásokon túl, elsőként az országban olyan közösségi szolgáltatáscsomagot is nyújt, aminek része a közösségi autó, az onsite csomagpont; a házon belül található csomagfeladási és átvételi pont, a lakópark saját, személyre szabottan igénybe vehető „housekeeping” szolgáltatása, vagy a „Fészer”, a lakók számára elérhető, teljes körűen felszerelt szerszámos raktár. Továbbá a lakópark privát pihenőparkja és a közvetlen közelben található „street workout” pálya is a lakók közösségi életvitelét szolgálja.

A minőségre pedig garancia, hogy a beruházást Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek, a lakóingatlanokra specializálódott márkája, a LIVING hozza létre. A WING 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalattal, komoly referenciákkal és pénzügyi stabilitással rendelkezik, valamint elkötelezett a folyamatos innováció iránt, ami a megbízhatóság záloga.

Weboldal: https://kassakresidence.hu/hu

Kassák Residence
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.