A hőszivattyú mindenkié! – Vaillant nyílt napok

2018.11.08. 10:05 Módosítva: 2018.11.08. 10:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A technológia, mely fenntartható módon fűti és hűti otthonát.

Gombamód nőnek ki a földből az új lakóházak és lakóparkok, előrejelzések szerint ez a trend a jövőben is folytatódni fog.

A hagyományos gázkészülékek mellett új technológiák is előtérbe kerültek az elmúlt évek során, melyek egészen más, komplexebb megoldásokat kínálnak az új otthonba költözőknek. Sokan talán most először találkoznak a „hőszivattyú” kifejezéssel, úgyhogy érdemes körbejárni, hogy milyen készülékek állnak a kifejezés mögött.

Mi is a hőszivattyú?

A Vaillant hőszivattyúk a földben, talajvízben vagy levegőben rejtőző természetes energiát hasznosítják, és ezzel jelentős fűtési energia-megtakarítást garantálnak. Egyszerűen szólva a fűtéshez szükséges energia nem a gázcsövön keresztül a kazánokhoz érkező gáz elégetéséből származik, hanem a környezetből kerül kivonásra. Ráadásul mindezt károsanyag-kibocsátás nélkül! Nincsen kémény, nincsen égéstermék, elkezdhetünk hozzászokni a kémény nélküli házak látványához is.

Természetesen a hőszivattyú működéséhez is energiára van szükség, amit a lakossági készülékek elektromos áramból fedeznek. Hatékonyan működnek még alacsony környezeti hőmérsékleten is és ilyen módon a kívánt energiamennyiség akár 75%-át is fedezni tudják a környezetből. A fennmaradó 25%-ot kell elektromos áramból biztosítani. Ha napelemmel társítjuk a hőszivattyús rendszert, tényleg elfelejthetjük a gázszámlát, és az áramszámla miatt sem fog fájni a fejünk.

Kattintson ide, a videót látva minden könnyedén érthetővé válik!

Minden házhoz méretre szabva. Legyen szó új építésről vagy régi épület felújításáról, padlófűtésről vagy fűtőtestekről: a Vaillant hőszivattyúk szinte mindenhol használhatók — és biztosan optimális megoldást jelentenek.

És még hűteni is tud!

A forró nyári hónapok alatt a Vaillant hőszivattyúit a lakás hűtésére is lehet használni, tehát nagyfokú komfortot nyújtanak Önnek és családjának ezekben a hónapokban is!

Nyílt napok – Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ha érdeklődik a Vaillant hőszivattyúk iránt, szeretettel várjuk 2018. november 15-én vagy 30-án cégünk bemutatótermében, ahol 15:00 és 18:00 óra között elmagyarázzuk Önnek a hőszivattyúk minden csínját-bínját!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Itt regisztrálhat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.