21 év - 100 000 lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

2018.11.16. 10:05 Módosítva: 2018.11.16. 17:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ön szemüveges, kontaktlencsés? Épp azon gondolkodik, hogy megéri-e a lézeres szemműtét? Ne is gondolkodjon tovább! Játsszon és nyerjen lézeres szemműtétet! Vagy már Sasszemű? Nyerjen utazást a Kanári-szigetekre!

Sasszemklinika  - Magyarország legnagyobb szemészeti lézerklinikája nyereményjátékkal ünnepli a 100 000. Sasszemkezelést, 21 év bizalmát!

Sasszemű szeretne lenni? Játsszon és nyerjen lézeres szemműtétet!
Sasszemű szeretne lenni? Játsszon és nyerjen lézeres szemműtétet!

Ma minden második felnőtt kontaktlencsét vagy szemüveget visel. Sokan annyira hozzászoktak, hogy nem is gondolják, szabadabban is élhetnének. Lássuk csak, mi minden van egy tökéletes hétvégében? Sok szabadidő, mozgás, szórakozás – mondjuk egy jó úszás? Futás? Foci a barátokkal? Szaunázás? Kirándulás vagy akár sziklamászás... este pedig egy 3D-s mozi! Csupa olyan dolog, amiben akadályoz a lencse vagy a szemüveg!

Egy modern megoldás, ami gyors és fájdalommentes

Pedig már harminc éve létezik tökéletes megoldás: a lézeres szemműtét. Ezzel a gyors és fájdalommentes beavatkozással egész életünkre jó látásunk lehet. Világszerte harmincmillió ilyen kezelés történt. Van, aki tart tőle, pedig a valóság az, hogy a mai, modern eljárások mellett a kontaktlencsések nagyobb kockázatot vállalnak, mint azok, akik a lézeres szemműtét mellett döntenek!

Sasszemklinika- Magyarország legnagyobb szemészeti lézerklinikája

Ahol a lehető legjobbat kapja

Hova forduljak, hol kapom a legjobb eredményt? Nos, Magyarországon tíz emberből hét a Sasszemklinikát választja – ma a legnépszerűbb szemműtét a Sasszemkezelés. Miért?

A Sasszemklinika mindig arra törekedett, hogy a világon elterjedt legkorszerűbb, legmegbízhatóbb lézerszemészeti megoldásokat biztosítsa! Itt lehet választani a Sasszem FEMTO kezelést, amelyet egyedüli lézeres szemműtétként engedélyeztek a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták számára, továbbá elérhető az érintés nélküli lézerkezelés, a Sasszem NO-Touch technológia.

A klinika elsőként vezette be Magyarországon az orvosi garanciavállalást is. Három csúcstechnológiás lézerének köszönhetően, az előzetes alkalmassági vizsgálat alapján mindenkinek a legjobb, személyre szabott megoldást kínálja.

A Sasszemklinikán talált rá a végleges megoldásra Rubint Réka, Schobert Norbert, Gönczi Gábor, Tatár Csilla, Gombos Edina, Lola, Kiss Norbi és Storcz Botond is, de a klinika igazgatója, főorvosa valamint több munkatársa is sasszemű.

Fődíj: lézeres szemműtét a Sasszemklinikán
Fődíj: lézeres szemműtét a Sasszemklinikán

Sose volt még ilyen egyszerű lézeres szemműtétet nyerni! Mit kell tenni?

  1. Nincs más dolga, mint készíteni egy 15-30mp-es videót, amiben megmutatja vagy elmondja miért szeretne sasszemű lenni! Használja a kreativitását, nem kell profi videó! Sőt, még szerepelnie sem kell benne!
  2. Ezt követően regisztráljon és buzdítsa ismerőseit, hogy Önre szavazzanak! Játék részleteiért kattintson IDE!
Fődíj: 2 fős, 1 hetes utazás a Kanári-szigetekre!
Fődíj: 2 fős, 1 hetes utazás a Kanári-szigetekre!

Ön már sasszemű? Játsszon és nyerjen 2 fős, 1 hetes utazást a Kanári-szigetekre!

  1. Nincs más dolga, mint készíteni egy 15-30 másodperces videót, amiben megosztja másokkal miért jó sasszeműnek lenni!
  2. Regisztráljon és buzdítsa ismerőseit, hogy az Ön videójára szavazzanak!

Játék részleteiért kattintson IDE! A nyereményjáték ideje: 2018. nov. 7.-2018 dec. 7.

Ünnepeljük együtt a 100 000.Sasszemkezelést!”

Ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkezés itt

Sok sikert mindenkinek!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.