Nem akar 4,5 km hosszú egri pincét venni?

2018.11.19. 12:47 Módosítva: 2018.11.21. 17:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Magyarország második legnagyobb és legértékesebb muzeális borkészlete akár az Öné is lehet!

Az utóbbi évek egyik nagy sztárja az ingatlanbefektetés, ám ez nemcsak a lakáspiacra érvényes. A hírek szerint kiemelkedő hozamokat lehet elérni az ipari-kereskedelmi ingatlanokba történő invesztálással is. A DAV Holding segítségével összegyűjtöttünk néhány érdekes ajánlatot.


1. Eger rejtett borkincse
A volt Egervin borkészlet a Nemzeti Borvagyon után Magyarország második legértékesebb és legnagyobb muzeális borkészlete. Az 1969-től 2005-ig terjedő időszakból származó unikális tételek számtalan hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek, még a 2000-es Párizsban megtartott Challenge International Du Vin Prix d’ exellence díját is elnyert tételt is tartalmaz, melyek jelenleg is az eredeti pincerendszerben találhatóak.


2. Az Egervin volt telephelye
Az Eger történelmi belvárosának szélén, a Verőszala utcai pincesor elején található, korábban Egervin borászat néven ismert ingatlan 10 épülettel és hozzá tartozó 4,5 km hosszú pince-rendszerrel keresi új tulajdonosát. A komplexumot 250 millió forintos irányáron kínálják.


3. Fejlesztési terület a repülőtér mellett
A Liszt Ferenc Repülőtér mellett több, mint 350.000 négyzetméternyi területű fejlesztési telket kínálnak. Kiváló a közlekedés, közel a 4-es gyorsforgalmi út és az M0-s autópálya csomópontja. A reptér folyamatos fejlődésének (is) köszönhetően a környék egyre értékesebb lesz logisztikai és beruházási szempontból.


4. Kapcsolódjon egy kész bevásárlóközponthoz Szolnokon!
A Szolnok déli részén kialakított kereskedelmi park szomszédságában kiváló adottságú fejlesztési területet kínálnak, 40% beépíthetőséggel. A potenciális vásárlóközönség már a helyszínen van!


5. Beruházási lehetőség a hűtőgépgyár szomszédságában
A 120.000 négyzetméteres fejlesztési terület a jászberényi Elektrolux Lehel hűtőgépgyárral azonos úton található. A 60%-os beépíthetőségű terület számos lehetőséget rejt magában, közvetlenül a vasútvonal mellett.


További befektetési lehetőségek, ajánlatok a DAV Holding honlapján találhatóak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.