Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei

2018.12.10. 11:13 Módosítva: 2018.12.10. 17:16
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az OTP Business Nagykövet Programra több száz cég jelentkezett, közülük csaknem 50 ügyféllel havonta szervezett rendezvényeken beszélnek át üzleti témákat a bank szakértői. A cél, hogy még jobban megismerjék igényeiket és elvárásaikat.

A kiválasztott OTP Business nagykövetek között kisebb és nagyobb cégek is vannak, de cégmérettől és szektortól függetlenül egyre több témában tanulnak egymástól üzleti gondolkodást. Eközben a bank is jobban megismeri mindennapi kihívásaikat és a pénzintézetekkel szemben támasztott elvárásaikat. Az információk hozzájárulnak ahhoz, hogy a hitelintézet még hatékonyabban tudja finomítani a vállalkozók széles körének kínált termékeit és szolgáltatásait.

OTP Business Nagykovet social 03

MARSO

A nyíregyházi MARSO Kft. 1990-ben mezőgazdasági gumiabroncsok külkereskedelmével kezdte meg működését, aztán ahogy a rendszerváltás után beindult a magyar személyautó piac, hamar bővítettek az autógumik irányába is. Mára a hazai abroncspiac meghatározó szereplője, évi több mint 20 milliárd forintos árbevételű nagyvállalat lett, amelytől országszerte 28 MARSOPONTON és 90 partner telephelyen vehetünk egyedi igényekre ajánlott gumit és egyéb autós termékeket, mindemellett szervizeléssel is foglalkoznak.

A társaságot pár bátor, vállalkozó kedvű fiatal szakember alapította, akik meglátták a kilencvenes évek hiánypiacában a lehetőséget. A jelenlegi eredményekhez azonban jól kiforrott üzleti stratégiára is szükség volt, amelynek szerintük az emberi erőforrás háttér és a folyamatos fejlesztés az alapja.

A cég számára a felelős működés is fontos, nyíregyházi vállalatként a helyi kultúra, sport és az egészségügy támogatásában hisznek, idén például hat klímaberendezést telepítettek a városi kórházba, de támogatják a Móricz Zsigmond Színházat is.

„Számunkra a korrektség, a becsületesség és az emberség a legfontosabb érték. Három egyszerű fogalom, amelyek azonban nagyon mély tartalommal bírnak. A MARSO számára ezek teremtették meg mind a partneri, mind a munkavállalói körben a jó kapcsolat alapját és örömmel tapasztaljuk, hogy az OTP Business Nagykövet Programban is ezen értékek mentén folyik az együttműködés” - mondta Szigili Szabolcs gazdasági igazgató-helyettes.

OTP Business Nagykovet social 01

W5 Informatikai Kft.

A pécsi W5labs  az elmúlt tíz évben ügyfelei igényei mentén bővítette szolgáltatási körét: a kezdetben csak alapvető netes szolgáltatásokkal, például tárhelyek, domainek kezelésével és hálózatfejlesztéssel foglalkoztak, de 2014 óta már a webfejlesztés a fő profiljuk, amihez saját tartalomkezelő rendszert használnak.

Ügyfeleik köre nagyobb KKV-ktől és egyéni vállalkozóktól a középes cégeken át a nemzetközi FMCG – tehát napi fogyasztási cikkeket forgalmazó – vállalatokig terjed. Munkájukban kiemelt figyelmet fordítanak az esztétikus tervezésre, a munkatársak megtartása érdekében pedig a munkáltatói márkaépítésre, illetve a továbbképzési és előmeneteli lehetőségekre.

„Büszkék vagyunk szakmai vezetőinkre, akik a fővárosi ügynökségek helyett a W5labst választották, ahogy arra is, hogy az OTP Business nagykövetei lehettünk. Ez egy kiváló program, amiben minden fél csak tanul egymástól” - mondta Csepregi Zoltán ügyvezető, aki szerint az együttműködés és a közös célkitűzések kulcsfontosságúak egy vállalkozás életében.

„Nagyon inspiráló, hogy nagyköveteink egymástól tanulnak, sőt üzleteket kötnek. Az a célunk a Nagykövet Programmal, hogy mi is tanuljunk tőlük és jövőbeni szolgáltatásainkat minél inkább ügyfeleink valódi igényeire szabjuk - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Az OTP Business Nagykövet Programban résztvevő cégek listája és további részletek a nagykovet.otpbusiness.hu honlapon érhetőek el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.