Izgalmasan ünnepelte újjászületését a Premier Outlet

2019.04.17. 16:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Premier Outletben mindig történik valami! Idén megújulása alkalmából egész hétvégén át tartó kedvezményekkel, ingyenes gyermek és szépségprogramokkal, valamint Caramel koncerttel készült a látogatóknak.

Április 13. és 14. között izgalmas programkavalkáddal készült az outletközpont, ahol a kicsik és nagyon is jól érezhették magukat! A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás, a felnőtteket pedig profi smink és géllakozás várta a Szépségponton. Mindezeken túl sorselemzéssel és frissítő masszázzsal készült az Újjászületésnapi hétvégére a Premier Outlet. A szombat este fénypontja pedig az ingyenes Caramel koncert volt az új éttermek előtti parkolóban.

Ahogy azt már megszokhattuk, a kedvezmények se maradtak el, a rendezvény ideje alatt a látogatók akár 80% kedvezménnyel szerezhették be a legtrendibb tavaszi és nyári darabokat közel 90 üzlet több száz vezető világmárkájának kínálatából. A szabadidős-, sport- és lifestyle brandek között mindenki megtalálhatta a stílusához leginkább megfelelő üzleteket.

Van egy mondás, miszerint ha nem posztolod, meg sem történt. Ezen a hétvégén olyan különleges szelfipontok várták az érdeklődőket, mint a lufihinta, stílusajtó, pink esernyős égbolt, virágfal, felhőhinta és a Converse cipőfal. De ezzel még nem ért véget felsorolásunk, hiszen szombaton stílusos mikrovideót és fotómata sorozatképeket is készíthettünk!

Aki esetleg lemaradt volna az Újjászületésnapi hétvégéről, annak sem kell csüggednie, április 23. és 28. között akár 70%-os kedvezménnyel vár a Premier Outlet Cipőhét! Keresd a tökéletes hétköznapi, sportos, klasszikus vagy elegáns stílusú lábbelit a legnagyobb márkák kínálatából: Adidas, Ara/Lloyd, Converse, Kazar, Skechers, Crocs, Ecco, Geox, Högl, Nike, Office Shoes, Puma, Salamander, Tamaris.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.