2019.04.23. 15:42 Módosítva: 2019.04.23. 17:23
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
...az Ausztriában töltött üdülésről sokszor ezzel a gondolattal a fejünkben térünk haza. Az ország maga és a turizmusa is tökéletesen működik, a határt átlépve azonnal rendezett, az utolsó fűszálig gondosan ápolt környezetben találjuk magunkat. Az Alpok lenyűgöző hegycsúcsai, a kristálytiszta vizű tavak pedig csak fokozzák ezt a lebilincselő és sejtszinten regeneráló hatású látványt. Ilyen környezetben és a vendégszerető házigazdáknak köszönhetően az üdülés tényleg igazi feltöltődés. Ausztria számtalan izgalmas, ismert és kevésbé ismert programmal csábít pihentető és ugyanakkor inspiráló feltöltődésre. Ha autentikus és természetközeli élményekre vágyunk, akkor érdemes egy falusi gazdaságnál megszállnunk.

Falusi üdülés Ausztriában – ahol a világ még rendben van

A falusi üdülés ideális ellenpontja a rohanó mindennapoknak. A vidéki élet kínálta nyugalomban elmerülve hátrahagyhatjuk a hétköznapok minden gondját és baját. A vidéki emberek örömmel és szenvedéllyel végzik a dolgukat, házigazdaként szívesen látják vendégeiket és büszkén mutatják meg gazdaságukat, állataikat, valamint bepillantást engedjenek a munkájukba és életmódjukba. A minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyek különleges üdülési élményeket kínálnak Ausztria valamennyi régiójában.

Urlaub am Bauernhof, Ralph Fischbacher
Urlaub am Bauernhof, Ralph Fischbacher

A Falusi Üdülés Ausztriában szövetség a Fertő tótól a Boden-tóig mintegy 2350 minőségileg ellenőrzött szálláshelyet kínál idilli természeti környezetben. A falusi szálláshelyek többsége specializálta kínálatát, hogy minél jobban megfelelhessen a különböző érdeklődési körrel rendelkező vendégek igényeinek. A baba- és gyermekbarát falusi gazdaságok például számtalan kényelmi szolgáltatást nyújtanak a családoknak. A bio-, gyógy- és gyógynövényes gazdaságok kínálatát wellness- és lazító ajánlatok jellemzik. Az akadálymentesített gazdaságok önfeledt kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a mozgáskorlátozott vendégeknek, míg a lovas gazdaságokban minden a lovak körül forog, számos falusi szálláshelyen pedig szívesen látják a vendégek házi kedvenceit is.

Urlaub am Bauernhof, Martin Steinthaler
Urlaub am Bauernhof, Martin Steinthaler

A falusi üdülés Ausztriában egyet jelent a változatos élményekkel és élvezetekkel. A gasztronómiai kínálatból nem hiányozhatnak a regionális finomságok és a bioélelmiszerek sem: a saját készítésű lekvár, az illatos házi kenyér, a frissen készült joghurt és a gazdaság kertjében szedett gyümölcsök, uzsonnára kínált házi füstölésű szalonna és sonka.

Urlaub am Bauernhof
Urlaub am Bauernhof

Vidéki idill és romantika

A falusi üdülés ideális választás pároknak is. Egy magányos alpesi kunyhó a hegyoldalban például a legromantikusabb hely a kettesben töltött pillanatokhoz. Az olyan különlegességek, mint a baldachinos szénaágy vagy a harmatos fűben tett mezítlábas hajnali séta egy csapásra gyógyüdüléssé varázsolja a falusi üdülést. Az aktív kikapcsolódásra vágyók kihasználhatják a falusi szálláshelyek ideális fekvését és közvetlenül a szállástól vághatnak neki a kerékpáros kirándulásnak vagy a túrázásnak.

A Falusi üdülés Ausztriában szövetséghez tartozó gazdaságok minőségét rendszeresen ellenőrzik, valamennyi falusi szálláshelyben közös a csodás természeti környezet, az idilli fekvés, a házi készítési finomságok és a szívélyes vendégszeretet.

Tervezze meg falusi üdülését Ausztriában!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.