Miért jó egy közösségi és smart otthon?

2019.04.29. 14:23 Módosítva: 2019.05.13. 10:23
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Budapest töretlenül fejlődő XIII. kerületében egymást érik a fejlesztések. A legújabb a Park West, amely számos, közösségi és smart, ugyanakkor mégis zöld funkcióval egészíti ki a hagyományos lakópark képét. Mit jelentenek pontosan ezek a jelzők egy lakópark esetében?

A Park West lakói bármikor élvezhetik a közösségi nappali által nyújtott előnyöket: a kulturális és szórakoztató programok kiváló alkalmat kínálnak az ismerkedésre, erősítve ezáltal a közösségbe tartozás érzését és formálva saját mikrotársadalmuk értékrendjét. Ebben a helyiségben kap helyet egy közösségi könyvtár is, ahol a lakóknak lehetősége nyílik társasjátékokkal játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, valamint gyereksarkot is kialakítanak, amellyel a kisgyermekes családoknak szeretnének kedvezni.

Szabolcs 19 Alkonyat Fin-0002

A társasház lakói számára prémium car-sharing szolgáltatás is a rendelkezésre áll, valamint egy teljeskörűen felszerelt fészer, ahol kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkákat tudnak elvégezni.

A sürgős irodai munkát igénylő esetekre nyújt megoldást a „business corner”, az úgynevezett „mini-iroda”, ahol nyomtató és szkenner hozzáféréssel azonnal el tudjuk intézni a halasztást nem tűrő teendőket. Így, ha például vasárnap este kell egy fontos üzleti vagy hivatalos dokumentumot eljuttatni valakihez, akkor sem lesz ok az aggodalomra, nem kell felborítani az estére szervezett programot.

A Park West otthonaiban ezen kívül zöld fejlesztések is lesznek: a távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés segítik majd a lakók mindennapjait. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva.

Az első ütemben 229 lakást adnak át 2021. első felében, összesen pedig 700 lakás készül el. A Szabolcs utca 15-25. szám alatt található Park West kiváló lokációjának köszönhetően befektetési célra is tökéletes választás. A Városliget és a WestEnd City Center mintegy negyedóra sétára található, valamint a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A belváros közelsége miatt a lakóiingatlanok elsősorban az aktív életet élő, környezettudatos fiatalok és családok számára jó választás.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.