Új, informatikai karrier ingyen: szuperintenzív alkalmazás üzemeltető képzés nem csak fiataloknak

2019.05.17. 07:39 Módosítva: 2019.05.17. 15:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Jól fizető, trendi álláshoz juthat, aki elvégzi a Training360 ingyenes, junior alkalmazás üzemeltető képzését. Az érdeklődők a május 28-i nyílt nap keretében be is tekinthetnek az újgenerációs informatikai karrierlehetőség kulisszái mögé, amely ráadásul átjárást biztosít több, szintén keresett társterületre.

A Training360 egyaránt várja a fiatalok és a karrierváltók jelentkezését induló junior alkalmazás üzemeltető képzésére A fiatalos, Budafoki úti irodaépületben zajló szuperintenzív, gyakorlatorientált tanfolyam sikeres elvégzése után egyedülálló módon versenyképes fizetést biztosító munkaviszonnyal és stabil, felfelé ívelő informatikai karrierlehetőséggel kezdhetnek új életet a jelentkezők – abban az esetben is, ha nincs semmilyen IT-s előképzettségük.

Továbbra is markáns munkaerőhiány mutatkozik az informatika több területén: a számítógépes tanulmányok ezért magas fizetést, biztos megélhetést és változatos, vonzó életpályát biztosíthatnak. A kérdés most különösen aktuális, hiszen az elmúlt időszakban több globális informatikai nagyvállalat hazánkba helyezte fejlesztési és üzemeltetési központjait, számítva a nemzetközi összehasonlításban is jól helytálló, analitikus gondolkodású magyar munkavállalókra. Ugyanekkor az informatikai rendszer és a különböző vállalati folyamatok támogatására szolgáló programok zavartalan, napi szintű üzemeltetésére is egyre nagyobb az igény, hiszen a munkaerőhiányt részben éppen az ilyen rendszerekkel, automatizálás útján kívánják megoldani. Ez a folyamat kulcsemberekké emeli és már középtávon kiugró javadalmazással kecsegteti azokat, akik képesek a programok működtetésére. Ezért az informatikai tanulmányok nem csak a pályakezdők számára jelenthetnek élethosszig kitartó alternatívát, de az átképzésben is megéri gondolkozni.

training360 index 2

De mit csinál egy alkalmazás üzemeltető? Az alkalmazás üzemeltetők gyakorlatilag az üzleti életet behálózó, nélkülözhetetlen szoftverek humán hajtómotorjai. Egy alkalmazás üzemeltető feladatai közé tartozhat többek közt a fejlesztők munkájának az elemzése, azaz a működés közben fellépő hibák monitorozása, dokumentálása, a beérkező hibajegyek priorizálása, szükség esetén a megfelelő supportok bevonása vagy a partnerekkel történő kapcsolattartás. Ez az összetett feladatkör tehát már tanulási fázisban komplex rálátást biztosít az informatika világára, így az alkalmazás üzemeltetők a megszerzett tudásra és gyakorlatra alapozva idővel egy-egy alkalmazás vagy adatbázis megbecsült specialistájává, fejlesztőkké, rendszergazdává, rendszermérnökökké vagy akár a mesterséges intelligencia szakértőivé is válhatnak. A munkába állás első fázisában a Training360 képzési programjában ráadásul dedikált mentorok kezei alatt dolgoznak, akik a beillesztés mellett az egyéni képességek felmérésében és a karrierív megtervezésében is az újoncok segítségére lehetnek.

Az IT rendszerek ismerete, a nyugodt és stabil IT-háttér biztosítása tehát biztos megélhetést jelentő, újgenerációs karrierlehetőséget jelent, amelyet a piac egyik vezető tréningcégének bizonyított képzési módszerei és a partnervállalatoknál történő nagyarányú (90-95%) elhelyezési gyakorlata most még vonzóbbá tesz. A nagyvállalati környezetben gyakorlatiasabb módszerekkel, munkavégzés közben vértezhetik tovább a tudásukat a jelentkezők.

training360 index 1

A Training360 közel egy évtizedes tudáson alapuló módszerei már bizonyítottak, a jelentkezőket pedig azon túl, hogy egy versenyképes fizetést biztosító, izgalmas szakmát sajátíthatnak el, az új munkahely felkutatásában, a beilleszkedésben, később pedig akár a fejlődésükben is hatékonyan segíthetjük. Így az újrakezdés nagyon biztonságossá válik

– hangsúlyozta Nyisztor József, a munkaerőfejlesztés szakértője, a Training360 ügyvezető igazgatója.

Érdemes tehát egy próbát tenni, hiszen első körben mindössze egy rövid online jelentkezési lap kitöltését kérik a legalább érettségivel, középszintű angol nyelvtudással (nyelvvizsga nem feltétel!) és megfelelő elszántsággal, jó kommunikációs készséggel, valamint az informatika iránt alapvető affinitással rendelkező érdeklődőktől, amelyet követően kezdetét veszi a felvételi folyamat.

A következő képzés 2019. július 29-én indul, előtte május 28-án 17:00 órától nyílt napon vehetnek részt az érdeklődők, ahol közelebbről is megismerkedhetnek azzal, ami rájuk vár.

Részletek és további információ: https://karrierstart.training360.com/junior-alkalmazas-uzemelteto-kepzes-es-allaslehetoseg/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.