Még nem késő lecsapni álomotthonunkra!

2019.06.07. 14:41
Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A lakásvásárláskor meghozott döntés hosszú évekig hatással lesz mindennapjainkra, mégis nehéz olyan lakóingatlant találnunk, amellyel maradéktalanul elégedettek lehetünk elhelyezkedés, ár, valamint kényelem szempontjából is. A LIVING első lakóingatlan-fejlesztésének, a Kassák Residence-nek a sikere azonban arról árulkodik, hogy igenis létezik olyan lakópark, amely képes kiszolgálni a 21. századi ember igényeit: az eladásra kínált 232 lakás 90 százalékát már értékesítették, így azoknak érdemes sietni, akik a magukénak szeretnék tudni a Kassák Residence nyújtotta kényelmet.
0227 line KL 0022 cuts 2

A Kassák Residence kiemelkedő népszerűsége több okra vezethető vissza. Egyrészt, Budapest XIII. kerületének legdinamikusabban fejlődő részén, a Váci út mentén található. Autóval és tömegközlekedéssel (1-es villamos, 3-as metró 300 méteren belül, 14-es villamos, 75/79-es trolibuszok) egyaránt könnyen megközelíthető, mégis nyugodt és élhető otthont biztosít lakói számára.

Jó hír a lakásvásárláson gondolkodók számára, hogy a Kassák Residence ingatlanjai garantáltan 5 százalékos áfakulccsal vásárolhatók meg, és a 10-90-es fizetési ütemezés előnyeit is élvezhetik. Ez a fizetési konstrukció maximális biztonságot nyújt a vásárlóknak, tekintve, hogy a vételár 90 százalékát csak a jogerős használatbavételi engedélyt követően kell kifizetni.

A lakópark méretbeli kínálatával is igazodik potenciális tulajdonosai szükségleteihez: a vásárlók 30 és 110 m2 közötti lakások közül válogathatnak, így mindenki megtalálhatja életkorának, családi állapotának, leginkább megfelelő otthonát. És ha ez még nem lenne elég, a Kassák Residence okos megoldásokkal teszi testreszabottá és még kényelmesebbé a lakásokat. Az alapfelszereltség része a központi egység, az okos dugalj, és a fűtésszabályozás, amely igény szerint tovább bővíthető, így lehetőség van világítás - és fényerőszabályozással, nyitásérzékelővel, valamint szobatermosztáttal felszerelni otthonunkat.

A lakópark egyedisége, hogy teljes elkészültekor egy 9.000 négyzetméteres saját, belső, zöld parkkal fog rendelkezni, amely az utcaszinthez képest megemelve, az első emelet magasságában található. Így az első emeleti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, ugyanakkor a LIVING a teraszok körbeültetésével gondoskodik a vágyott privát szféráról is. Többek között ennek is köszönhetően a Kassák Residence ideális választás kisgyermekes családok számára, de a kisállattal érkezők és az idősebbek is megtalálják a számításaikat. A város zajától elzárva nyugodt és modern környezetben tölthetjük el „énidőnket” vagy élvezhetjük a kellemes nyári estéket családunk és barátaink körében.

A Kassák Residence az országban elsőként közösségi szolgáltatásokat kínál lakóinak, akik így közvetlenül élvezhetik a car-sharing, az on-site csomagpont vagy a közösségi raktár előnyeit, de kérésre személyre szabott takarítás is kérhető. A fejlesztő LIVING célja, hogy az épület tudatos tervezésével és a jövőbeni felhasználói igényei szerint kialakított közösségi alkalmazásokkal hatékonyabb, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működés valósuljon meg.

A fejlesztés várható átadása 2020 első negyedévére tehető. Azoknak, akik elszalasztják a Kassák Residence utolsó lakásait, érdemes figyelemmel kísérniük a LIVING Facebook oldalát, ugyanis a vállalat - látva a néhány héttel ezelőtt Park West elnevezéssel elstartolt projektjének sikerét - hamarosan egy újabb lakóprojektet jelent be.

Weboldal: https://kassakresidence.hu/hu

Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.