Nincs időd reggelizni? Mutatunk egy gyors és egészséges megoldást!

2019.06.11. 09:13 Módosítva: 2019.06.11. 13:45
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Lazaccal és avokádóval gazdagon megpakolt, teljes kiőrlésű kenyér brokkolicsírával. Mennyei bogyós gyümölcsök mézes görögjoghurtba keverve, mandulával és brazil dióval. Csokoládés activé FiberShake kókuszchips-szel meghintve.

Mi a közös bennük? Maximális odafigyeléssel elkészített, kiváló minőségű, tápláló reggelik, amelyekkel bárki boldogan indítaná minden napját.

Vajon mégis miben különböznek? Az activé FiberShake pár másodperc alatt elkészíthető, míg a többihez jelentős időráfordítás szükséges.

AA77353C-BE00-447D-B146-3D9E1B95A270

Magyar márka

''Imádunk jókat enni és ezt a minőségi élet egyik legfontosabb részének tartjuk.'' – vallják az activé FiberShake megálmodói. „Hiszünk benne, hogy a finom és az egészséges nem zárja ki egymást. Sajnos saját bőrünkön is tapasztaltuk, hogy a pörgős hétköznapok során nem mindig jutott időnk arra, hogy mindkét feltétel megvalósuljon. Ezért mertünk nagyot álmodni és megalkottuk az activé FiberShake-ket.”

Fókuszban az ízek, természetes édesítőkkel

„Nagy figyelmet fordítottunk rá, hogy valami valóban finomat és mégis egészségeset hozzunk létre. A csokis FiberShake-be extra sok belga kakaót tettünk, a caramel frappés íznél pedig igazai arabica kávét használtunk, hogy akár a kávézóláncokban található finomságokkal is felvegye az ízversenyt.

A jó íz mellett az is nagyon fontos szempont volt, hogy ne használjunk mesterséges édesítőket. Így a receptúra alapját természetes édesítők alkotják. Mostantól úgy élvezhetjük a rohanós reggeleket, hogy közben a beach body miatt sem kell aggódnunk.”

Cikk Borító

Ital vagy étel, mi döntjük el

A FiberShake elkészítéséhez csak vízre, tejre vagy tejhelyettesítőre van szükség. Másodpercek alatt elkészíthető és magas rost tartalmának köszönhetően akár órákra eltelít. A különlegessége, hogy pudingként is elkészítheted, mivel a jótékony rostok 4 perc alatt egy ellenálhatatlan, krémes desszertté sűrűsödnek.

Egyesével csomagolva, hogy bárhová magaddal vihesd

Csoki? Caramell Frappé? Vanília? Almáspite? Csokis banán? Nem tudsz választani az 5 ízből? Nincs okod aggodalomra, hiszen a FiberShake weboldalán található konfigurátorral akár 4 ízt kiválasztva is összeállíthatod az egyedi, személyre szabott csomagodat. Próbáld ki itt:

https://activefibershake.com

Az egyedileg összeállított 28 adagos FiberShake gyönyörű csomagolásban érkezik:

activé FiberShake
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.