Hasznos receptkönyv az egészségtudatos életvitelhez

2019.08.15. 16:56 Módosítva: 2019.08.15. 17:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Egyre népszerűbb a SPAR Életmód Programja, amely idén újabb elemekkel gazdagodott. A cukor-, illetve sócsökkentő akció és tömegsportesemények támogatása mellett a vállalat az egészségtudatos termékeinek választékát a reformtáplálkozás jegyében készülő kenyerekkel gyarapította. Augusztustól pedig elérhető a SPAR és INTERSPAR üzletekben egy új saját recept- és életmódkönyv is.

A SPAR Életmód Program fontos részeként jelent meg az egészségtudatos életvitelhez recepteket kínáló könyv. A „Klasszikusok egészségtudatosan – Kedvenc magyaros ételeink újragondolva” című kiadvány konyhai ötletei és tanácsadásai könnyen és gyorsan megvalósíthatóak. A recepteket képzett és tapasztalt szakemberek állították össze: Terei-Vigh Krisztina gasztroblogger közreműködésével készülnek az összes étkezést magába foglaló menük, amelyeket Turcsák Katalin táplálkozástudományi szakember terméktippjei és tápérték-kalkulációi, valamint Tóth „Bio” Gábor élelmiszer-szakértő értékes információi egészítenek ki. A táplálkozási tippekhez profi testedzők, Bakonyi Panni és Bene Marci által kidolgozott sportolási tanácsok társulnak.

A SPAR Magyarország régóta támogatja a vásárlóit az egészségtudatos, illetve a speciális igényű táplálkozás étrendjeinek összeállításban. Ezt szolgálja a vállalat közelmúltban indított átfogó cukor-, illetve sócsökkentő akciója is.

Többéves termékfejlesztői munkának köszönhetően a vásárlók 2019 januárjától tehetik a kosaraikba Tóth Gábor – ismert rádiós nevén: Bio Gabi –, élelmiszeripari fejlesztőmérnök két új, egészségtudatos reformkenyerét. A Bio Gabi-emblémával ellátott Zabos-sokgabonás vekni és az Erővekni alapanyagaikban a reformélelmiszer-összetevők közül válogatnak, ezek rostban gazdag termékek, adalékanyagokat egyáltalán nem tartalmaznak. A többféle gabonalisztből, korszerű, egyedi technológiával előállított kenyerek nem csupán táplálkozás-biológiailag értékes ételek, hanem kellemes aromájú, harmonikus ízvilágú, friss és lágy szerkezetű pékáruk. A termékek 400 grammos kiszerelésben kerültek forgalomba az INTERSPAR áruházakban, külön kosaras kihelyezéssel.

A SPAR emellett olyan nagyszabású hazai sportrendezvények és események partnere, amelyeken nemcsak professzionális sportolók indulhatnak, hanem felkészültségtől függően bárki rajthoz állhat. A vállalat 2019. szeptember 28-29-én újra számtalan sport- és egyéb kísérőprogrammal fogadja a mozgás szerelmeseit a 34. SPAR Budapest Maraton* Fesztiválon. A SPAR a Magyarország legnagyobb szabadidős tömegsportrendezvényére való felkészülést online aktivitásokkal is segíti. Részben a futófesztiválhoz kapcsolódóan az üzletlánc augusztus elejétől egy SPAR Életmód Facebook-csoportot is útjára indított, amely a kiegyensúlyozott életmódot követők számára szolgál hasznos információkkal.

További információ itt!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.