Új trend hódít a lakópark építésben

2019.09.09. 09:57 Módosítva: 2019.09.10. 16:19
Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A community living kifejezés és a co-living otthonok ismerősen hangozhatnak, hiszen világszerte egyre többet hallani a közösségi terek jótékony hatásairól.  Budapesten az egyik első ilyen szemlélettel épülő lakópark a XIII. kerületi Kassák Passage, ahol számos közösségi tér és szolgáltatás gondoskodik majd a leendő lakók kényelméről.

Sokszor halljuk, hogy az otthonunk maga a nyugalom szigete. A saját oázisunk, ahova belépve, és az ajtót kulcsra zárva végre fellélegezhetünk, kikapcsolhatunk. Mi lenne, ha ez az érzés már a lakásba lépés előtt átjárna minket?

A community living hódít világszerte, ezekben a házakban közös terek és a lakók életét megkönnyítő közösségi szolgáltatások emelik új szintre az ott töltött éveket. Számos visszajelzés alapján ezeknek az otthonoknak a tervezői maguk is meglepődtek, hogy az újítások milyen jó hatással vannak a lakóközösségekre. Az ott élők örömmel használják a szolgáltatásokat, vigyáznak a közös terekre, és kis idő elteltével mosolyogva szállnak be a liftbe, mert jó eséllyel ismerőssel találkoznak.

A LIVING lakóparkok kialakításánál is ez a közösségi szemlélet hatotta át a tervezőket. Olyan otthonokat álmodtak meg, amik önmagukban is mindent megadnak, amit az urbánus életünk megkövetel, de segítik a közösségek közötti és közösségeken belüli kapcsolódást is.

A Kassák Passage-ban a cél, hogy ne csak idegenek, hanem közösségek, nagyszerű emberek és szomszédok élhessnek egymás mellett. Ennek érdekében számos közösségi szolgáltatással várják az ott lakókat.

Nagy közösségi nappalival, ahol mindig van hely a lakók számára, és ahol kényelmesen eltölthetik szabadidejüket, levehetnek egy könyvet a közösségi könyvtár polcáról, megismerkedhetnek a lakóközösséggel vagy csak pihenhetnek egyet.
Business cornerrel, ahol elintézhetik a teendőiket, ahol nyugodtan dolgozhatnak, tanulhatnak, telefonálhatnak, rövid üzleti megbeszéléseket folytathatnak. Fészerrel, ahol mindent megtalálnak, amire szükségük lehet. Csomagponttal, ha épp nincsenek otthon, de küldemény érkezik, és közösségi autóbérléssel, hogy percek alatt eljuthassanak, ahova csak szeretnének.

A Kassák Passage közös teret ad mind a 262 otthonának, és szolgáltatásokat melyek megkönnyítik a lakástulajdonos mindennapjait.

KP-PR-cikk-05

262 lakásos Kassák Passage a nagysikerű Kassák Residence folytatása. Építése még idén megkezdődik, sőt 2019 év végéig garantált 5%-os áfával vásárolhatók meg a kiemelkedően magas műszaki minőségű otthonok.

A beruházást a LIVING, Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája hozta létre, ami garancia a minőségre és megbízhatóságra. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások épülnek, de a 30-tól 140 négyzetméterig terjedő kínálatban mindenki megtalálhatja a számára kedvezőt. A lakópark a Váci úttól néhány percre, helyezkedik el, lokációja révén egyesíti magában az ideális lakópark követelményeit: a gyorsan és egyszerűen megközelíthető belváros, a közeli Városliget és Margitsziget. A pezsgő, ugyanakkor csendes és modern környezet kitűnő választás családosok és fiatal párok számára egyaránt.

Ezt a cikket a(z) LIVING, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.