Vannak érveink, hogy miért vegyen lakást a XIII. kerületben, gondolja át időben!

2019.10.25. 13:31 Módosítva: 2019.10.25. 16:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Amikor új otthont keresünk, sok tényezőt kell figyelembe vennünk. Az egyik legfontosabb szempont az ingatlan elhelyezkedése. A XIII. kerületi Kassák Passage fekvése több mint ideális, a környéken mindent elintézhetünk és csupán néhány megállóra vagyunk a város zöld szigeteitől. Ráadásul a lakások 2019. december 31-ig 5% áfával elérhetőek.

A fővárosban ingatlant vásárolni szándékozók ötöde a XIII. kerületben keresi leendő otthonát.  Ezzel az aránnyal messze megelőzi az ezüstérmes XI. és a bronzérmes IX. kerületet. Az első helyezetten belüli körzetek népszerűségi mutatói azonban változóban vannak, a mai vevőjelöltek ugyanis a korábbi évekhez képest is tudatosabban megvizsgálják, hogy hol akarnak élni akár évtizedekig. Sokak szerint vannak túlárazott és zsúfolt negyedek is a XIII. kerületben és találni egy-két olyat, ahol a fejlődés dinamikus lehet a következő években, s még elfogadható árakkal találkozik az, aki például új lakásba szeretne költözni.

További információért kattintson a képre!
További információért kattintson a képre!

Az egyik ilyen potenciális, mondhatni csiszolatlan gyémánt a Váci úti irodafolyosó, melynek elhelyezkedése több mint ideális. Közel a Belváros, a Városliget, és még a Margit sziget is könnyen elérhető. A Lehel piac egyetlen metró megálló, az 1-es és 14-es villamosig öt perc a séta a környék legtöbb utcájából. A bringások egyre több kerékpárúton közlekedhetnek errefelé.

Az itt lakóknak nem kell hosszú ideig utazni a helyi önkormányzathoz és az orvosi ellátáshoz, több iskola gyalogosan megközelíthető. Az új építésű lakást keresőknek – mindegy, hogy családos vagy egyedülállóról van szó – érdemes körülnézni az itteni új beruházásoknál. Az egyik ilyen jó választás a Kassák Passage, amely a nagysikerű Kassák Residence folytatásaként épül és év végéig az 5 százalékos áfával számítva elérhető.

KP-PR-cikk-05 (6)

A beruházást a LIVING, Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a több évtizedes tapasztalattal rendelkező és tőkeerős WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott márkája hozta létre. A LIVING törekszik arra, hogy egyedi megoldásokkal könnyítse meg lakóinak hétköznapjait: a Kassák Passage lakások egytől egyig okosotthonok, illetve a piacon elsőként közösségi szolgáltatásokat is kínálnak, például business corner, közösségi könyvtár, szerszámos kamra vagy car sharing szolgáltatás. A Kassák Passage-ban összesen 262 lakás épül, átadása a tervek szerint 2022-ben lesz.

A várható jövőbeni értéknövekedés megint csak a hosszútávra tervező vásárlóknak kedvez. Független értékelések szerint egy-egy új társasházi projektbe érdemes még az elején beszállni. Az elmúlt sok év tapasztalata azt mutatja, hogy az ilyen nagy beruházásban a bevezető áraktól az átadásig eltelhet bő két év is, ami alatt akár 20-25%-kal is felmehet a lakások értéke. Ha ehhez hozzászámítjuk a növekvő áfa miatt 2019-től várható általános árszint-emelkedést, még mindig bőven vonzó befektetés egy jól megválasztott beruházásban tulajdont szerezni. A részletes lakáslista a LIVING honlapján érhető el.

KP-PR-cikk-01 (2)
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.