Félelmetesen egészséges halloweeni nasik Rubint Réka konyhájából - videóval

2019.10.30. 16:41 Módosítva: 2019.10.30. 23:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Rubint Réka: „Megspóroltam az olajat, és a zöldségek legjavát hasznosítottam!”

A bizarrabbnál bizarrabb finomságok ma már nem hiányozhatnak a halloween partikról. Rubint Rékáék is szívesen rendeznek ilyen bulikat, ám régebben fejtörést okozott, hogy mivel lepjék meg a vendégsereget.

„Sok receptet találtam neten, de ezek közül a legtöbbet bő olajban kell kisütni, vagy bonyolultnak tűnő krémeket kell készíteni” – sorolta a fitneszedző. Egy kis kreativitással és két praktikus konyhai kisgép segítségével azonban ma már könnyedén elkápráztatja a vendégeket.

Olaj nélküli fritőz és a turmixgépek királynője

ijesztő ujjak

Hamarosan mutatjuk, hogyan készül Rubint Réka idei két kedvenc szellemes nassolnivalója, de előtte eláruljuk, mivel készítette el őket, hogy a lehető legegészségesebb verzióban tálalhassa a vendégeknek.

A Delimano Air Fryer olaj nélküli fritőz a forró levegő erejével süti ropogósra a fogásokat. A rántott csirke, a sült krumpli, a zöldköret és a desszert végre nem tocsog az olajtól, egészségesebb, és sokak szerint még finomabb is az olajos verziónál. Kosara tapadásmentes, így extra könnyen tisztítható.

A Nutribullet pedig ma már az egyik legnépszerűbb turmixgép, több mint 25 millióan használják világszerte. Titka a szupererős motorban és pengékben, valamint a függőleges forgásirányban rejlik: mindent másodpercek alatt lágyan krémesre és tökéletesen egyneműre pépesít. Hihetetlenül sokoldalú: készíthetünk vele gyümölcsös és zöldséges vitaminbombákat, krémleveseket, mártásokat, önteteket, palacsintatésztát, kreatív desszerteket, sőt, még fagyit is. Természetesen cukor, ízfokozószerek és más felesleges adalékanyagok nélkül.

„Ezekkel az eszközökkel sokkal egészségesebb ételek készülhetnek, rendkívül egyszerű használni őket. Gyors vendégvárót készíthettek benne ti is a halloweeni bulira, akár a gyerekekkel együtt” – ajánlja Rubint Réka.

Ha szeretnéd otthon a család kedvenceit is egészségesebben elkészíteni – különösen karácsony közeledtével –, a fenti két kisgépnek óriási hasznát veheted nap mint nap. Ráadásul most ünnepi díszbe öltöztetheted a konyhádat, ugyanis megérkezett az Air Fryer fritőz és a Nutribullet limitált piros színben. Exkluzív páros csomagunkat most halloweeni akcióban szerezheted be a Delimano.hu oldalán.

Most pedig jöjjenek a várva várt receptek!

Félelmetesen egészséges halloweeni nasik Rubint Réka konyhájából

Bizarr nassolnivalók – ahogy Rubint Réka készíti

„Ijesztő ujjak”

A szénhidrátcsökkentett leveles tésztát nyújtsuk ki, vágjuk téglalapokra, és kenjük meg cukormentes mogyorókrémmel. Ezután tekerjük fel őket, és a téglalapok egyik végét vágjuk egyenesre, a másik végébe vágjunk éket. Nyomjunk a tésztába egy-egy mandulát, ezek lesznek a körmök. A tésztába karcoljunk barázdákat, mintha igazi ujj lenne. Ezután helyezzük az „ujjakat” a Delimano Air Fryer olaj nélküli fritőz kosarába bármiféle zsiradék hozzáadása nélkül, és süssük 180 fokon 15 percig.

guacamole

Halloweeni guacamole mártogatós

Faragjunk arcot és nyitott szájat egy kaliforniai paprikára, és tegyük egy tányérra némi nachos vagy más mártogatnivaló társaságában. A megpucolt avokádót vágjuk nagyobb darabokra, és tegyük a Nutribullet pohárba. Adjunk hozzá egy kevés olívaolajat, ízlés szerint sót, borsot, és egy kis lime levet az igazán pikáns ízvilágért. Néhány másodperc alatt turmixoljuk simára és lágyra a krémet a Nutribullettel, majd rendezzük el a tányéron, a paprika „szája” előtt. Apróra vágott paprikával díszíthetjük a mártogatóst, így még bizarrabb látványt nyújt.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.