Törődj a ruháiddal, óvd a környezetet!

eMAG Magyarország Hirdetés
2019.10.30. 14:05 Módosítva: 2019.10.30. 14:10
Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
emag index gazdasag szaritogepek full

Mindig azt halljuk, hogy takarékoskodjuk az árammal és figyeljünk a fogyasztásra, legyen szó üzemanyagról vagy élelmiszerről. Ezek a tanácsok relevánsak, mert a globális felmelegedés valódi, látható jelenség, aminek a megelőzésében és kezelésében érdemes a „sok kicsi sokra megy elvet” követni és egyensúlyt kell találnunk a kényelem és a fogyasztás között. Ezért válnak egyre inkább energiahatékonnyá a háztartási gépek is. Ha anyagi helyzetünk lehetővé teszi, olyan háztartási gépeket vásároljunk, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak, mint 20 évvel ezelőtt! Az egyik ilyen háztartási nagygép a szárítógép.

Noha külföldön szinte minden háztartásban találunk ruhaszárítókat, nálunk még kevésbé elterjedtek, bár előnyeiket nehéz figyelmen kívül hagyni.

Te tudod mik a szárítógép előnyei?

emag index gazdasag mosogepek full

Bizonyára tudod, milyen nehéz megszárítani a nedves ruhát, főleg télen, mivel a szobában nem egészséges ruhát szárítani. Kiváló megoldás lehet ebben a helyzetben egy szárítógép, amely nagyjából akkora, mint egy mosógép, így könnyen találhatsz helyet neki, de akár a mosógép fölé is rakhatod.

A modern ruhaszárítók egyik legnagyobb előnye gyorsaságuk. A másik a rendelkezésre álló programok száma. Néhány szárítógép például speciális frissítő programmal rendelkezik, így nem szükséges a ruhákat előzetesen kimosni. Mindent egybevetve, ha ruhaszárító birtokosa leszel, mindig és gyorsan lesznek tiszta, száraz ruháid!

emag index gazdasag szaritogep full

A ruhaszárítók árát egyesek borsosnak ítélhetik, ám az ár-érték arány remek. Vannak megfizethető áron is szárítógép modellek, mindössze egy rövid kereséssel te is rátalálhatsz ilyenekre, például az eMAG-on. Abban az esetben, ha mégis túl költségesnek találod két különálló gép beszerzését - jelen esetben egy mosógép és egy szárítógép a releváns – akkor talán számodra az ideális megoldás a mosó-szárítógép lehet, ami 2 az 1-ben készülék, mosásra és ruhaszárításra egyaránt ideális, így nem kell két különálló gépet vásárolnod!

Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.