Elindult a végső visszaszámlálás a budapesti újlakáspiacon

2019.11.07. 09:18 Módosítva: 2019.11.07. 09:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Már csak pár hétig lehet 5%-os áfával és jelentős árelőnnyel új lakást venni a Cordiától.

Az elfogadott jogszabályok szerint év végével megszűnik az új lakások kedvezményes, 5%-os áfakulcsa. A jövő év januárjától érvényes 27%-os forgalmi adóval bizonyosan egymillió forint fölé emelkedik majd a négyzetméterenkénti átlagár. Nem csoda, hogy az élénk keresletnek köszönhetően napról-napra csökken a még 5%-os áfával elérhető otthonok kínálata. Azok számára, akik hezitálnak, Magyarország legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia egy különleges konstrukciót alkotott meg. Ebben egyszerre használható ki a kedvezményes áfakulcs és a társaság által nyújtott jelentős, akár 15%-os árelőny.

Azok a lakások, amelyek a csupán néhány hétig tartó kampányban elérhetőek, Budapest legnépszerűbb helyszínein épülnek. Az akció keretében akár 15%-os árelőnnyel meghirdetett

122B II CAM 04 03

Grand Corvin második ütemének otthonai befektetésre vagy saját célú újlakásvásárlásra a legutolsó, egyedülálló lehetőséget jelentik a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén, ami a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbe adható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A sétányon található lakások könnyen, magas áron adhatóak ki, miután a közelben számos irodaház, 36 felsőoktatási kar is található, s karnyújtásnyira van a Corvin Plaza, számos étterem, üzlet, a 3-as metró és a 4-6-os villamos is. A Grand Corvin formájában és anyaghasználatában egyaránt egyedi és exkluzív kialakítással épül. A parkosított belső kertet kizárólag a lakók használhatják, a földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg a legfelső emeleteken exkluzív penthouse lakások épülnek.

Universo CAM 01 02

Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra található, az itt elérhető otthonokra akár 13% százalék árelőnyt kínál a Cordia. A lokáció különlegessége, hogy a kerület belső részének egyik utolsó szabad telkéről van szó, így a leendő lakások kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak. Ez a környék - hasonlóan a számos nemzetközi díjjal elismert Corvin-negyedhez - teljesen átalakul, élhető és modern életteret kínálva a lakók számára. Az új építésű ingatlanok mindegyikéhez erkély - a földszinti otthonokhoz kertkapcsolat - tartozik, az elegáns, minimalista homlokzatú társasház felső szintjén pedig exkluzív penthouse lakások várják majd az új tulajdonosokat. Az Universo új építésű lakásai nem csak saját használatra jelentenek jó választást, hanem – mivel a Duna-parti irodanegyed és az egyetemek, köztük a SOTE közelségének, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen kiadhatók – befektetésnek is ideálisak. Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség – többek között a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum valamint az ELTE Botanikus Kertje – sétatávolságra található az Universótól. Az itt lakók számára a bevásárlás sem okoz majd gondot, hiszen 15 perc sétára van a Lurdy Ház, a Corvin Plaza és a Corvin Sétány.

Ha ki szeretné használni az 5%-os áfát és a jelentős, akár 15%-os árelőnyt, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, s még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt és eddig minden fejlesztését befejezte. Ez az 5%-os áfa időszakának véghajrájában azért is különösen fontos, mert ha valaki nem megbízható céggel szerződik, azt kockáztatja, hogy meghirdetett építkezés el sem indul. Márpedig ebben az esetben hiába kapja vissza a pénzét, már nem tud átnyergelni egy alacsony áfával és árengedménnyel kínált projektre.
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.