Mi köze a hibrid felhőnek a hosszúkardvíváshoz?

2019.11.12. 16:23 Módosítva: 2019.11.22. 14:42
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az ITSH a kollégákkal együtt dolgozik az összképen

A hibrid felhőben és a hosszúkardvívásban közös egy igazán sokszínű egyéniség, akinél a két terület nem csak remekül kiegészíti, hanem erősíti is egymást. Benedek Bence az IT Services Hungary kampányában óriásplakáton és rövidfilmben meséli el, hogyan lehetséges ez.

BB 600x300

- Miért jelentkeztél a kampányra?

- Az egyik fő hajtóerő a kíváncsiság volt: roppantul érdekelt, hogyan zajlik egy ilyen kampány, korábban soha nem vettem részt ilyesmiben. Alapvetően befelé forduló személyiség vagyok, így igazi kihívásként éltem meg, hogy a komfortzónámból kilépve a saját arcommal képviseljem a céget.

- Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

- A kampány címével összhangban valóban együtt dolgoztunk az összképen. Érdekes volt látni, ahogy a rajzon megelevenedik a munkahelyi és a magánéletem. A grafikus remekül megrajzolta például a hibrid felhőt, amivel dolgozom. A videóforgatás ezután könnyen ment: a rajzolás során már kialakult a fejemben egy vezérfonal. Kíváncsian várom az óriásplakátot, hiszen nem minden nap készíthetek közös szelfit saját magammal.

-  Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

- Ahogy a rajz is mutatja, azért szeretek itt dolgozni, mert a fejlett vállalati kultúra egyszere támogatja a szakmai és személyes fejlődésemet is. Nemzetközi hátterének és szerepének köszönhetően az ITSH stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Lényeges, hogy céges szinten nem részfeladatokat végzünk, hanem komplex projekteket és izgalmas feladatokat valósítunk meg.

- Nálunk mindenki az ambíciói szerint kereshet új kihívásokat vagy területeket a cégen belül, amihez jelentős segítséget kapunk. Számomra például nagyon fontos, hogy számos tréninglehetőség közül választhatok, és minden kérdést meg tudok beszélni a vezetőimmel.

- És végül, hogy fér össze a vívás és a felhő?

- Számomra nagyon fontos, hogy a szenvedélyemben, a történelmi kardvívásban is kiteljesedhessek. Tavaly válogatott vívó lettem, és ez elég sok edzést követel. Az ITSH abban segített, hogy szinte teljes munkaidőben otthonról dolgozhatok. A munkában szerzett tapasztalatomat pedig kamatoztatni tudom a versenyzésben, amit ezután visszaforgatok a szakmámba.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.