Elstartolt a karácsonyi őrület

eMAG Magyarország Hirdetés
2019.11.20. 15:48 Módosítva: 2019.11.20. 15:49
Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Közeleg a karácsony, de még nem tudod, honnan szerezd be a játékokat? Segítünk!

Évről évre azt tapasztaljuk, hogy a karácsonyi készülődés egyre hamarabb kezdődik. Idén egyes boltok már szeptember végén elkezdték az előkészületeket. Te is készülsz már a karácsonyra? Ha nem, akkor lassan itt az ideje foglalkoznod ezzel a témával, hiszen te sem szeretnél utolsó percben rohangálni az ajándékok után. Annál szomorúbb pedig nincs is, ha az ajándék nem érkezik meg időben.

De hol és hogyan válasszunk ki megfelelő gyermekjátékot?

Mindannyian voltunk gyerekek, mindannyian szeretünk játszani, de nem mind tudjuk, hogyan kell a megfelelő játékokat kiválasztani. Hányszor álldogáltál már a polcok előtt a többszáz játékmodellt nézegetve vagy a több ezer online ajánlatot böngészve anélkül, hogy tudtad volna, melyiket vásárold meg a kicsiknek? Ha te is ilyen helyzetben vagy, ne aggódj, adunk néhány tippet!

emag index kult gyerekjatek full

1. Ügyelj a vásárolt játékok biztonságára!

Sajnos vannak olyan játékok, amelyek nem felelnek meg az előírt biztonsági feltételeknek. Ezért elővigyázatosnak kell lenned, különösen a nem ellenőrzött helyről származó, kisebb boltokban vagy piacon vásárolt játékok esetében. Általánosságban elmondható, hogy a nagykereskedők és a nagyobb online áruházak, amelyek gyermekjátékokat árulnak, nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan játékot kínáljanak eladásra, amelyek nem 100% -ban biztonságosak. Vásárolj megbízható helyről!

2. Vásárolj olyan játékot, ami a gyerekkel együtt nő

Számos gyerekjáték csak egy bizonyos korosztály számára készül, a kicsik viszont idővel kinövik ezeket. Próbálj meg olyan termékeket venni, amelyeket úgy készítettek, hogy a gyermek akkor is tudjon vele játszani, amikor már idősebb!

3. Fektess be minőségi gyermekjátékokba

A rossz minőségű játékok gyorsan elromlanak, hibásan a kialakításuk, sőt akár veszélyt is jelenthetnek a gyermekekre, ellentétben a jól ismert márkáktól származó termékekkel. Vásárolj a gyermekeknek a nagy márkák termékei közül, amelyeket ismersz és megbízhatóak, ilyen például a Lego, a Disney, a Hot Wheels, a Playmobil és így tovább!

4. Ne feledkezz meg a logikai-oktató játékokról

Szerencsére nagyon sok olyan gyermekjáték található a piacon, amelyek megtaníthatják a gyermekeket írni, olvasni, problémákat átlátni és megoldani. Az ilyen típusú játékok jó befektetések. A kicsik a nagy szórakozásban gyakran nem is veszik észre, hogy játék közben tanulnak.

Alig másfél hónap maradt hátra a karácsonyig, azt tanácsoljuk, hogy már most kezdj el tervezni, hiszen november második felében indul a vásárlási láz minden boltban, legyen szó online vagy offline boltokról. Az ajándékok beszerzésére kiváló alkalom lehet a Black Friday akció vagy a decemberi leárazások is. Kezdd el időben te is!

Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.