Új látásélmény kompromisszumok nélkül, progresszív lencsével

2019.11.21. 17:01 Módosítva: 2019.11.21. 17:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sokunk számára ismerős jelenet, amikor valaki kétségbeesetten keresi az olvasószemüvegét, majd azt, amit vezetéshez, távollátásra használ. És valljuk be, olyankor nem az az első gondolatunk, hogy mennyire praktikus ez a folyamatos szemüveg-cserélgetés.

A szemüvegviselés nem hiúság kérdése elsősorban, hanem fontos egészségmegőrző funkciója van, hiszen ha a látásproblémáinkat elhanyagoljuk, a látásunk minősége romlani fog és ez olyan kellemetlen tüneteket is maga után vonhat, mint a szemfáradás miatt bekövetkező, kínzó fejfájás.

dreamstime xxl 98740318

Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk.

Szerencsére azonban erre már létezik megoldás! És ez nem a folyamatos szemüveg-váltogatás, hanem a progresszív lencse használata.

dreamstime xxl 128693206
Fotó: Jacob Ammentorp Lund

A Hoya legújabb fejlesztésű Hoyalux iD Myself szemüveglencséje az egyik legjobb multifokális lencse, amit valaha alkottak. Akik már használják, állítják, hogy ez a lencse rendkívül gyorsan megszokható és minden igényüket maximálisan kielégíti.

dreamstime xxl 159459208
Fotó: Lev Dolgachov

7 ok, amiért érdemes a Hoyalux iD Myself lencsét választani:

  1. Tökéletes megoldást jelent minden távolságra: közelre és távolra egyaránt, vagyis nem kell többé cserélgetni a szemüvegeket.
  2. Igazán gyors megszokást tesz lehetővé, széles látómezőt biztosít minden távolságra, közelre és távolra, vezetéshez, olvasáshoz, sőt még a digitális eszközök használatához is.
  3. Megerőltetés nélküli fókuszálást biztosít, a különböző távolságok közötti fókuszváltáskor sem fárad el a szemünk.
  4. Bármilyen tevékenységnél optimális látásélményt nyújt.
  5. Intelligens, ami azt jelenti, hogy viselője összes igényét, fiziológiai és anatómiai sajátosságait figyelembe veszik készítésénél, ezért olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.
  6. Nincs ún. hinta-effektus, vagyis a torzító hatás egész minimálisra csökken. Ennek eredményeként nincs bizonytalanság érzésünk, nem szédülünk, és jelentősen gyorsabb a megszokási folyamat.
  7. A lencséket a Hoya Centerekben 100%-ban a mi igényeinkhez igazítják. Ezt az optikus szakértelme mellett a Hoya egyedi konzultációs eszköze, a HOYA Identifier biztosítja. A tökéletes illesztés és elkészítés kiemelten fontos a multifokális szemüveglencséknél, hiszen csak ebben az esetben fognak éles és természetes látásélményt biztosítani.
dreamstime xxl 139503246
Fotó: Yaroslav Astakhov

A Hoyalux iD Myself progresszív lencsék prémium minőséget képviselnek, a Hoya Centerek szakértői által személyre szabva pedig garantált, hogy szinte azonnal, teljes természetességgel használhatjuk majd új szemüvegünket és élvezhetjük a kiváló látásélményt közelre és távolra egyaránt.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.