Szemestől a kapszulásig minden kávéigényre van megoldásunk!

2019.11.27. 16:27 Módosítva: 2019.11.27. 16:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az Espresso Shop karácsonyi akciójában most akár 20 000 FT értékű ajándékot adunk a kávégépek mellé! Az ajándék hajszát szeretnénk most megkönnyíteni egy karácsonyi ajándék kalauzzal, mely kifejezetten a kávé- és design rajongóknak kedvez.

banner2.png

Ön akár a szemes, a filteres, kapszulás, vagy a kotyogós kávéra esküszik, az EspressoShop.hu-n egyes kávégépek vásárlása esetén most garantált ajándékot kap, mely akár 20.000 Ft értékű is lehet. Továbbá, ha legalább 25.000 Ft értékben vásárol az ingyenes szállítás mellett részt vesz a karácsonyi nyereményjátékban is, mellyel értékes ajándékokat nyerhet, például illy Art Collection csésze szettet, Kávé Gourmet ínyenc kávés tanfolyamot, vagy a csúcsminőségű Dammann tea ajándékdobozát. Ismerje meg az Espresso Shop akciós karácsonyi ajánlatait!

A jól bevált kapszulás darab

x7.png

Manapság nagy divat a kapszulás kávégép, azonban sokakat eltántorít a rideg, jellemtelen kinézet. Az illy Francis Francis X7.1 kapszulás kávégép esetében ez nem mondható el, hiszen a baristák által inspirált gépet az olasz sztár designer, Luca Trazzi tervezte. A gyönyörű kávégépnek köszönhetően az otthonunkat pillanatok alatt kávéházi hangulat járja át. A megnyerő külső mögött egy innovatív technológia bújik meg, melynek köszönhetően a kapszulán belüli kávé nem érintkezik a géppel, így a lehető legtisztább, telt, aromás nedű kerül a csészébe. Ha az acél termoblokk és az érintőképernyős kezelőfelület nem lenne elég impozáns, található még a gépen egy gőzkar, mellyel pillanatok alatt könnyed tejhabot készíthetünk. A kávégép vásárlásakor most egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg az EspressoShop.hu-n, ami szabadon beváltható a webshopban bármilyen termékre, akár kapszulára, akár további ajándéktárgyakra.

A frissen darált szemes kávé nagymestere

melitta.png

A német Melitta CaffeO Solo automata kávégép magasabb szintre emeli az otthoni kávézás élményét. A kávéfőzőgép a szemes kávét közvetlenül a főzés előtt darálja le, így biztosítva a lehető legfrissebb, zamatos kávét. Ráadásul egy gombnyomásra akár két csésze kávét is el tud készíteni, így igazán összehozza a családot, alkalmat adva egy csésze kávé melletti beszélgetésre. Ha kifogástalan espresso-ra vágyik, azonban a konyhában nincs nagy hely egy kávéfőzőnek, akkor a CaffeO Solo kitűnő választásnak bizonyul, hiszen egy kis helyigényű, minőségi automata kávégép. Ha inkább cappuccino párti, biztosan örülni fog a Melitta Cremio tejhabosítónak, amit a karácsonyi akció keretében most ajándékba kap a Melitta CaffeO Solo kávégép vásárlása esetén.


Kotyogós kávéfőző továbbfejlesztve

Pulcina IND 1tz 250N.png

Egy kotyogósról elsőre nem a minőség és a kifinomultság jut eszünkbe, azonban érdemes megismerni az Alessi Pulcina kotyogós kávéfőzőt, amely lekörözi az eddigi összes hasonló terméket a piacon. A létrejötte igazi sikersztori: két, a maga területén világhírű cég, a designban fogalom Alessi és a kávéban etalon illy közösen fejlesztette ki az eddig létező legkifinomultabb kotyogós kávéfőzőt. 15 évnyi kutatás és fejlesztés után tervezték meg a Pulcina kotyogóst, melynek minden eleme azt bizonyítja, hogy egy magas minőségű, időtálló darabot látunk. A különleges belső kialakításnak köszönhetően varázslatos módon a tökéletes pillanatban, akotyogást megelőzően állítja le a kávé kifolyását, ezzel megelőzve a kávé kifutását és megégését, búcsút intve a megszokott keserű, égett utóíznek. A kávéfőző 1 és 3 személyes, illetve indukciós főzőlapra való változatban is elérhető, így mindenki számára nagyszerű ajándékként szolgál. A Pulcina a kotyogós tradíció innovációja, mely amellett, hogy praktikus és funkcionális, kifejezetten szép látványt nyújt a konyhában. Szerezze be az Alessi Pulcina kotyogós kávéfőzőt karácsonyi meglepetésként és most az Espresso Shop megajándékozza egy 250 grammos mokka darált kávéval is, aminek darálási finomságát a kotyogósokhoz igazították.

Kézműves kávé elegáns porcelánba csomagolva

pour-over.png

A kevesebb néha több! Ezt bizonyítja a Melitta Pour Over Set is, amely letisztult porcelán külsővel, pasztell színekben tündökölve ajándékoz meg a friss kézműves kávé összetéveszthetetlen aromájával. A hagyományos kávéfőző szett egy magasfényű porcelán filtertartóból, egy szintén porcelán, tetővel is rendelkező kancsóból, és 5 db filterpapírból áll. A gyönyörű készlettel gyorsan és egyszerűen készíthető zamatos kávé, mely bármely napszakban jókedvre deríti az embert. A keserű íz itt sem opció, hiszen a filtertartó alján található csepegtető nyílás folyamatos főzést biztosít. Most igazán megéri beszerezni ezt a négyféle vidám színben kapható különleges szettet, hiszen egy magas minőségű, elegáns karácsonyi ajándék, mely mellé a karácsonyi promóció ideje alatt egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány jár grátiszba, így akár további értékes ajándékokat választhatsz karácsonyra.

Az Espresso Shop karácsonyi akcióját érintő további részletekért kattints IDE. Kellemes karácsonyt kívánunk minden kávérajongónak!

Live Happilly - Give Happilly!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.