2019.12.07. 12:39 Módosítva: 2019.12.07. 13:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A legnagyobb hazai sztárokat felvonultató szuperprodukciókkal készül jövő nyáron a Szegedi Szabadtéri.

Rég nem látott világhírű musicalklasszikusok, vígjátékok és elbűvölő családi darab is látható jövőre a Szabadtérin. A közönség olyan fergeteges produkciókat találhat a csillagtetős színház repertoárján, melyek garantáltan hamisíthatatlan Broadway hangulatot varázsolnak a városba.

A sokszínű műsorkínálatnak köszönhetően valamennyi színházi műfaj szerelmese megtalálhatja a kedvére való produkciót. Izgulhatunk például a tiltott szerelmi történeten, a West Side Story-n, mely valaha a Dóm téren debütált a magyar közönség előtt. A modern Rómeó és Júlia sztorit Alföldi Róbert állítja színpadra.

szesza index

Visszatér egykori magyarországi bemutatása színhelyére a világsikerű rockopera, a Jézus Krisztus Szupersztár. Andrew Lloyd Webber varázslatos műve jövő nyáron Szirtes Tamás rendezésében nyűgözi le a közönséget. A darabban a Madách Színház sztárjait, köztük Sasvári Sándort, Serbán Attilát és Gallusz Nikolettet láthatja a közönség. Nemcsak a musicalrajongóknak ígér felejthetetlen estéket a különleges atmoszférájú nyári színház. Annak, aki önfeledt nevetésre vágyik, tökéletes ajándék lehet karácsonyra Shakespeare Sok hűhó semmiért című vígjátéka, Moliére Úrhatnám polgára és Graham Linehan Betörő az albérlőm című komédiája.

apáca index

Az előző évek rajongásig megszeretett közönségkedvencei is visszatérnek, így újra műsorra kerül a soul-és diszkó dallamokkal fűszerezett Apáca show. A rendező, Szente Vajk olyan hazai sztároknak adta a főszerepeket, mint Alföldi Róbert, Feke Pál, Csonka András, vagy Sári Évi. Az egész családnak vidám nyári estét ígér a bájos családi mesebalett, a Hófehérke és a hét törpe, mely nemcsak a gyerekeket igézi meg, de a felnőtteket is visszarepíti a felhőtlen gyermekkorba. 
A kedvezményes karácsonyi bérleteknek hála nem kell egyetlen előadást választani, az exkluzív premier bérlettel például egyetlen Dóm téri bemutatóról sem lehet lemaradni.

hofeherke index

A forró nyáresti élményeket garantáló bérletek személyesen, valamint online, ezen a linken érhetők el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.