Elindult a #freeanyu, a Telekom anyafelszabadító családi kihívása

2019.12.09. 11:30 Módosítva: 2019.12.09. 11:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Valakinek be kellene vásárolni. Valakinek főzni is kell. Valaki el is mosogathatna. Valakinek ideje lenne porszívózni. De kinek a dolga mindez? Egy fontos társadalmi jelenségre, az aránytalanul elosztott családi teendőkre hívja fel a figyelmet a Telekom év végi kampánya.

Anya mindent megold, rutinosan zsonglőrködik az idővel, és a sok láthatatlan feladattal. De mi van, ha anyu egy napra kiesik, és apának vagy a tesóknak kell őt helyettesíteni? Vajon összeomlik minden? Vagy csapatmunkával és a mindig kéznél lévő telekommunikációs eszközök segítségével ma már nincs lehetetlen kihívás?

Szilárd, két iskoláskorú kislány édesapja, Adél és Marci pedig a Csordás család kamasz testvérpárja. Ők azok, akik a Telekom online kisfilmjében eljátsszák a 24 órás szerepcserét. Magabiztosan vágnak neki a feladatnak, de számtalan nem várt kihívással szembesülnek a reggeli készülődés, az iskolai szülői értekezlet vagy egy egyszerű vacsora főzés közben. Szerencse, hogy ma már online videókból is meg lehet tanulni nyakkendőt kötni, a legjobb receptek fenn vannak a neten, a nagyitól pedig mobilon is lehet segítséget kérni, ha nem találjuk a boltban a hozzávalókat.

A vicces, erőt próbáló vagy épp lehetetlennek tűnő helyzetek elgondolkoztatnak, és tettekre ösztönöznek. A Telekom #freeanyu kihívása minden családtagot a feladatok átvállalására és a terhek megosztására buzdít, digitális megoldásaival pedig eszközt ad ahhoz, hogy olajozottan működjön a családi csapatmunka.

És te milyen feladatot vállalsz magadra? #freeanyu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.