Három tipp babakocsi-vásárláshoz!

2019.12.11. 16:02 Módosítva: 2019.12.12. 11:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A gyermek érkezése előtt a szülők egyik legfontosabb feladata, hogy kiválasszák a babakocsit. Manapság már számtalan helyről beszerezhető ez a termék, azonban nagyon fontos, hogy a gyermek és a szülő számára is kényelmes babakocsi kerüljön a kosárba. De honnan tudja a szülő, hogy melyik a megfelelő? Segítünk!

A tökéletes babakocsi kiválasztása időigényes tevékenység és nagy kihívást is jelent, hiszen rengeteg opció közül kell megtalálni az igazit. Először el kell dönteni, mik az elvárások, legyen szó akár a külsejéről, akár a funkcióiról.

emag karacsonyi ajandekozas

Mire érdemes figyelni vásárlás előtt?

1. Első a biztonság

A legfontosabb, hogy a babakocsi biztonságos legyen. Emellett lényeges, hogy a babakocsi állítható és fordítható legyen, szükség esetén a gyermek látható legyen a szülő számára. Az ötpontos öv szintén a védelmet szolgálja, ez stabilitást biztosít a baba számára.

2. A gyermek kényelme

Kulcsfontosságú, hogy a gyermek a lehető legkényelmesebben érezze magát séta közben. Ebben segítséget nyújthatnak a nagyobb kerekű, kevésbé rázó babakocsik, akár ütéscsillapító eszközökkel kiegészítve. Érdemes figyelmet fordítani a babakocsi alapanyagaira is, ezek jó minőségére, jó szellőzőképességére, lábvédő háló és fedél beszerzésére, hogy minden évszakban komfortos legyen a babakocsi.

shutterstock index gazdasag babakocsi full

3. Saját magunk kényelme

Nem szabad elfeledkezni a szülők kényelméről sem. Kompakt, könnyű és összecsukható kocsit érdemes beszerezni, így téve akadálytalanná a sétákat. A hosszabb utakra elengedhetetlen egy babakocsira illeszthető, több rekeszes, strapabíró pelenkázó táska is, amiben a legfontosabb eszközök is tárolhatóak, mint például a cumisüveg, a pelenka, a váltóruha és a bébiétel.

Ha már úgy érzed, tisztábban látsz, érdemes online körülnézned, hiszen így könnyen, gyorsan és kényelmesen ismerheted meg a különböző márkák által kínált termékeket, azok specifikációit, ráadásul böngészhetsz más vásárlók véleményei között is, hogy biztosan ne érjen meglepetés, amikor használatba veszed a babakocsit!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.