A chocoMe 2019 karácsonyán több mint 100 féle ízzel váltja valóra minden csokoládéálmunkat

2019.12.12. 14:26 Módosítva: 2019.12.13. 11:54
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mi a titka a világ legfinomabb magyar csokijainak?

A nemzetközi sikergyáros magyar manufaktúra, a chocoMe évadról évadra alkotja meg szezonokhoz és különböző alkalmakhoz illő, mámorító csokoládékülönlegességeit, amelyek prémium termékekként is képesek széles közönség számára elérhető csokoládéálmokat valóra váltani. Nem véletlen, hogy egy-egy olyan szezonális terméksor elemei, mint az idei exkluzív karácsonyi csokoládé kollekció darabjai, a leghálásabb ajándékötletek top 5-jében is előkelő helyen végeznek.

Képernyőfotó 2019-12-04 - 15.29.51.png

Ki ne kapna szívesen letisztult eleganciájú dobozban egy nagy adag krémesen újraértelmezett szaloncukrot, főleg, ha olyan csábító hívószavak kelnek életre, mint a bársonyos mandula és mogyoró praliné, vagy a selymesen fanyar feketeribizli püré, nem beszélve a krémes mámorba rejtett, roppanós szárított palacsintatésztáról.

chocome entree 727x645px.png

Nemzetközi versenyeken is örök befutók a márka táblás Entrée csokoládéi – ezek most ünnepi ízekben jelentkeznek. A mutatós karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott táblák álomba illő delikát összetevőkkel, magas minőségű ét- tej- és fehércsokoládéval, kandírozott narancshéjjal, szicíliai és fahéjas, cukros mandulával, pekándióval, liofilizált meggydarabkákkal és arany mazsolával édesítik az ünnepet.

Képernyőfotó 2019-12-04 - 15.16.04.png

Aki pedig a gyermekkor legmeghittebb karácsonyi hangulatait szeretné újraélni, vagy élményként ajándékozni, biztosan megtalálja a számítását a nemrég debütált desszertkülönlegességekkel, a forró csoki variációkkal. Az ínyenc csípős fahéjas-csilis verziótól, a klasszikus, nosztalgia-hangulatú, fahéjjal, szerecsendióval és szegfűszeggel fűszerezetten át, egészen a trendi sós karamellásig, minden ízvarázslat megvalósul a forró csoki palettán.

A chocoMe karácsonyi kollekciójának darabjai is magukban hordozzák azokat a nemes összetevőket, amelyek a minőségi alapanyagon is túlmutatnak. Ez a szenvedély, az alázat és az elhivatottság, amely a chocoMe atyját, Mészáros Gábort jellemzi.

Képernyőfotó 2019-12-11 - 14.51.55.png

A márkának nem csak felejthetetlen csokoládékreációiban rejlik valamiféle egyedülálló szuperképessége – története legalább olyan különleges, mint egy-egy chocoMe desszertköltemény. Az eredetileg közgazdász végzettségű Mészáros Gábor a gazdasági válság közepén álmodta meg a chocoMe-t. Minden nehézség ellenére is ragaszkodott régi álmához, hogy a gasztronómia területén próbálja ki magát, és ahhoz az elképzeléséhez, hogy kis tőkéből teremtsen magas minőségű termékeket, amelyek nemzetközi piacon is hódíthatnak. Egy lakása alatt bérelt, apró műhelyből indulva alkotta meg azoknak a csokoládékreációknak az elődeit, amelyek később a nemzetközi csokiszakértőket, többek közt az International Chocolate Awards, az Academy of Chocolate Awards vagy a Great Taste Awards zsűritagjait is bűvöletbe ejtették.

56454599 2487764727908410 8138396811791433728 o

Akik már kóstoltak valaha chocoMe csokoládét, pontosan átérzik, mi az a varázserő, ami a neves gasztroítészeket is rendszeresen megbabonázza, és amellyel az év legszebb ünnepét még szebbé tehetjük a szeretteink és a magunk számára is.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.