Melyik iPhone X való neked?

eMAG Magyarország Hirdetés
2019.12.20. 07:40 Módosítva: 2019.12.20. 07:48
Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nem tudod, melyik iPhone X modellt válaszd? Segítünk dönteni!

Az Apple által forgalmazott tizedik iPhone-t több modellben is kiadták: az iPhone X mellett megérkezett az iPhone XR, az iPhone XS és az iPhone XS Max is és mindegyik készülék megkapta az Apple 2018-as frissítéseit. A jó hír velük kapcsolatban, hogy attól függően, hogy mit vársz el egy telefontól, már elég kedvező áron is hozzájuthatsz egy új készülékhez ebből a termékcsaládból.

Nézzük meg, mit is kínálnak ezek a telefonok!

emag apple termekek

iPhone X

Az iPhone X 2017-ben került piacra, ezüst és asztroszürke változatban. 5,8 hüvelykes Super Retina HD kijelzővel, HDR és True Tone funkcióval érkezett, teljes egészében üvegből és rozsdamentes acélból készült, víz- és porálló (IP67 besorolás). 12 MP-es, kettős kamerával rendelkezik, benne portrémóddal, portré megvilágítással és automatikus HDR és 4K videó rögzítéssel. A TrueDepth elülső kamera 7 MP-es, portrémóddal, álló világítással és automatikus HDR-rel felszerelt. A telefon Bionic A11 chip Neural Engine-nel, vezeték nélküli töltéssel és Face ID funkcióval is rendelkezik a biztonságos hitelesítéshez.

shutterstock index telefon full

iPhone XS

Elérhető ezüst, asztroszürke és arany színekben, 5,8 hüvelykes Super Retina HD kijelzővel rendelkezik, hozzá HDR és True Tone funkció tartozik. Üvegből és rozsdamentes acélból készült, víz- és porálló (IP68 besorolás). 12 MP-es, kettős kamerája portrémóddal, mélységélesség-vezérléssel, portré világítással, intelligens HDR-rel és 4K videofelvétellel, az elülső 7 MP-es TrueDepth kamera pedig álló móddal, mélységélesség-szabályozással, álló világítással és intelligens HDR-rel felszerelt. A telefon Face ID-vel rendelkezik, valamint képes vezeték nélküli töltésre. Az iPhone X telefonnal szemben az XS rendelkezik egy frissítéssel: a Bionic A12 Chip a legújabb generációs Neural Engine-nel található meg benne.

iPhone XS Max

Az eddigi legnagyobb kijelzőjű iPhone asztroszürke, ezüst és arany színekben kapható. HDR és True Tone funkciókkal ellátott, 6,5 hüvelykes Super Retina HD képernyője van, víz- és porálló, üvegből és rozsdamentes acélból készült. Hátul kettős kamera van beépítve, 12 MP-es, álló móddal, mélységélesség-vezérléssel, portrémegvilágítással és intelligens HDR és 4K videó felvétellel. Rendelkezik egy 7 MP-es TrueDepth elülső kamerával is, portrémóddal, mélységélesség-szabályozással, portré megvilágítással és a Smart HDR funkcióval. Kistestvéréhez hasonlóan képes vezeték nélküli töltésre, Face ID-val, illetve a Bionic A12 Chip a legújabb generációs Neural Engine-nel is rendelkezik.

iPhone XR

Az iPhone XR rengeteg színben érhető el: fekete, fehér, kék, korall, sárga és piros telefont is választhatsz. A telefon 6,1 hüvelykes Retina HD képernyővel és True Tone funkcióval rendelkezik, teljesen üvegből és rozsdamentes acélból került kialakításra, víz-és porálló. A készülék 12 MP-es kamerával érkezett, benne portrémóddal, mélységélesség-vezérléssel, portrévilágítással, Smart HDR és 4K videofelvétellel. A TrueDepth elülső kamera 7 MP-es, portré üzemmóddal, mélységélesség-szabályozással, portrévilágítással és Smart HDR-rel felszerelt. Képes vezeték nélküli töltésre és Face ID-s azonosításra, illetve a Bionic A12 Chip a legújabb generációs Neural Engine-nel is rendelkezik.

Az iPhone X termékcsaládban gondosan és precízen kialakított készülékek kaptak helyet, amennyiben felkeltettük érdeklődésed látogass el az eMAG.hu oldalára, fedezd fel a legújabb ajánlatokat!

Ezt a cikket a(z) eMAG Magyarország, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.