Ismét világszínvonalú programok a Sirha Budapesten

2020.01.29. 10:14
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás jövő héten várja a szakembereket a Hungexpo-n!

Február 4-6. között várja a szakembereket a Sirha Budapest az élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar, gasztronómia és csomagolóipar területéről. A kiállítás 2020-ban olyan világszínvonalú programoknak ad otthont, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, ahol az ország legjobb séfjei szállnak versenybe az ország képviseleti jogáért az európai színtéren. De visszatér a Közétkeztetési Szakácsverseny döntője is, ahol a versenyzők közétkeztetésben elkészíthető és kiszállítható ételeket készítenek 550 Ft/adag költségkorláttal, és a Sirha Budapest Desszert Verseny is, ahol a versenyzők gyümölcsös desszert, tányér desszert és artisztikai munka kategóriákban mérik össze tudásukat.

sirha 180207 1153 DSC 5730

A kiállítás legújabb programja a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok versenye, melynek szintén a hazai döntője lesz megtekinthető a Sirha Budapesten. Itt a hazai szállodákban és éttermekben dolgozó 27 év alatti szakácsok készítenek háromfogásos menüt, egy meglepetéskosár alapanyagaiból.

A kiállítás a szakmai versenyek megrendezésén kívül fontos színtere a szakmai kapcsolatok építésének is. A látogatók a több mint 300, - köztük mintegy 100 külföldi - kiállító, termékeinek és szolgáltatásainak megismerése mellett részt vehetnek az Enterprise Europe Network és a PRIMOM Alapítvány üzletember találkozó eseményén, melynek célja, hogy elősegítse az európai kis- és középvállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítését a Sirha Budapesten. A programon való részvételhez a szakembereknek előzetesen regisztrálniuk kell Enterprise Europe Network honlapján.

sirha 180209 1008 DSC 9822

A kiállítás hagyományosan rendkívül széles konferenciakínálattal készül, melyen az előadások többek között érintik a közétkeztetés, pék-, vendéglátó-, és csomagolóipar aktuális kérdéseit, számos további téma mellett. De újra bejárható lesz a Future Store is, mely a legfrissebb kereskedelmi trendeket mutatja be túravezetésein. A kávé-, pék- cukrász és bár szektor képviselői pedig a Sirha Business Café standján vehetnek részt workshop-okon és panelbeszélgetéseken.

A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely a teljes programkínálattal együtt elérhető a kiállítás honlapján: www.sirha-budapest.com. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.