A héten nyit a turisztika legjelentősebb hazai eseménye

2020.02.21. 16:58 Módosítva: 2020.02.24. 15:49
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Csütörtökön, azaz február 27-én, szakmai nappal indul az Utazás kiállítás a Hungexpo-n. Ez lesz a 43. alkalom, hogy az mind a turisztikai szakma, mind pedig az utazás szerelmesei megtekinthetik az ágazat legfontosabb hazai vállalkozásainak és a különböző desztinációknak a kínálatát.

utazas 20190222 1439 DSC 2638

A rendezvény négy napig várja az érdeklődőket, 40 ország 250 kiállítójával és kivételesen széles programkínálattal: a szakma számára először kerül megrendezésre a CheckINN Turisztikai Karrier Expo, az ország első turisztikai állásbörzéje, ahol a résztvevők negyvennél is több cég állásajánlatai közül válogathatnak. Ehhez kapcsolódóan a nyitónapon munkaerő témában zajlanak előadások, a második napon, pedig ugyanitt a diákokat és pályakezdőket várják hasznos programok, mint az önéletrajz, vagy állásinterjú tanácsadás.

Az Utazás kiállításon kialakításra kerül egy Blogger Meeting Point is, melyen pénteken a kiállítóknak és a szakmának kommunikációs együttműködések kialakítására nyílik lehetősége hazai utazó bloggerekkel. A hétvégén, pedig Blogger Találkozó várja a nagyközönséget, akik úti beszámolókat hallgathatnak vagy utazási tippeket kaphatnak az ismert hazai bloggerektől.

utazas 20190223 1133 DSC 7654

Visszatér a kiállításra Karaván Szalon is, melyen 75 lakókocsi és lakóautó lesz megtekinthető a kapcsolódó szolgáltatásokkal, kiegészítőkkel és felszerelésekkel együtt, de itt kap helyet a Járatlan Utakon Fesztivál 10., jubileumi eseménye, és a 9. Afrika Expo Budapest kiállítás is.

A látogatókat a kiállítók is színes programokkal várják, az Aktív Magyarország szigeten négy aktív kikapcsolódási forma kerül előtérbe, a kerékpározás, gyalogtúrázás, evezés és a nyaralóhajózás. A Nemzeti Sportügynökség standján pedig a Giro d’Italia kapcsán kifejezetten a kerékpározásra kerül a hangsúly, a látogatók VR szemüveg segítségével kerékpározhatnak végig a verseny útvonalán.

utazas 20190223 1215 DSC 7732

A kiállítás legfontosabb standjai idén is a díszvendégeké és a házigazda városé. 2020-ban a belföldi díszvendég Eger és térsége, aki minden nap borkóstoltatás, virtuális sétával és egri vitézekkel várja a látogatókat. A külföldi díszvendég idén Olaszország, itt hamisíthatatlan olasz életérzés várja majd a látogatókat. És nem feledkezhetünk meg Budapestről sem, aki idén is a kiállítás házigazda városa.

A rendezvény minden programja egyetlen belépővel látogatható, mely már elérhető a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon a folyamatosan frissülő programkínálattal együtt. Fontos információ, hogy a rendezvény megközelítése változik, kizárólag a III. Fogadócsarnokon keresztül lehet majd belépni, és érdemes az autó helyett a tömegközlekedést választani a korlátozott parkolóhelyek miatt.

Jegyvásárlás: ITT

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.