ISMERJE MEG MIÉRT A CONTOURA® VISION A LEGJOBB LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÁS

2020.02.21. 13:00 Módosítva: 2021.04.21. 13:37
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Kep 1

Történhet bármi a szememmel a műtét alatt? Megvakulhatok a lézertől? Ugye 100%-ban biztonságos a kezelés? Bármennyire is „hétköznapi” kezelésnek számít már a lézeres látásjavítás, a fentiekhez hasonló kérdésekkel napi szinten találkozunk.

Nem véletlen a kíváncsiság és az érdeklődés; a szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk. Hogyan találjuk meg azt a klinikát, ahol biztonságban érezhetjük magunkat és a szemünket? Pácienseink visszajelzése alapján az egyik legfontosabb döntési tényező klinikánk választása mellett, hogy Nálunk ugyanaz az orvos vizsgál, műt és kontrollál, azaz a páciens tudja, hogy kihez „tartozik”. Nincs az az érzése, hogy egyik orvostól küldik a másikhoz és nem tud egy igazi bizalmi viszonyt kialakítani. Klinikánk ORVOSI GARANCIÁT vállal kezeléseire, azaz a műtét előtt a pácienst tájékoztatja kezelőorvosa a várható látóélességről.

logok Contoura FDA

A Saint James Szemészeti Központban hazánkban egyedülálló módon alkalmazott CONTOURA* Vision lézeres látásjavító kezelés rendelkezik az Amerikai Egészségügyi Hivatal (FDA) engedélyével. Az FDA egy többéves tesztelési és engedélyezési folyamat végén mondta ki, hogy a CONTOURA* Vision lézeres látásjavító kezeléssel jobb eredményeket lehet elérni, mint más hagyományos és hazánkban is alkalmazott kezelésekkel. Autós hasonlattal élve, a CONTOURA* Vision kezelés rendelkezik hivatalos törésteszttel, így erre a műtéti technológiára egyre nagyobb a kereslet a világon. Semmilyen más, hazánkban alkalmazott lézeres látásjavító kezelés nem rendelkezik ilyen minőségű nemzetközi minősítéssel.

Kep 2

Számos lézeres látásjavítás érhető már el Magyarországon, de sokszor teljesen hagyományos lézeres szemműtéteket végeznek hangzatos fantázianevek alatt. A CONTOURA* Vision kezelés előnye, hogy nemcsak a dioptriát kezeli, hanem a rendkívül fejlett Wavelight Topolyzer diagnosztikai eszköz segítségével 22.000 mérési ponton keresztül térképezi fel a teljesen egyedi felszínű szaruhártya töredezettségét és állítja fel a legoptimálisabb kezelési profilt. A műtét napján a lézerkészülék a kapott kezelési profil alapján végzi a beavatkozást a szem legkisebb mozgását is követve, hogy az eredmény tökéletes legyen.

Kep 3

Ahogy az ujjlenyomatunk mintázata, úgy a szemünk felülete is teljesen egyedi. A CONTOURA* Vision figyelembe veszi az adott páciensre jellemző szemészeti jellegzetességeket, és ez alapján tervezi meg a személyre szabott kezelést.

– mondja dr. Perényi Kristóf, a Saint James Szemészeti Központ szemész-, refraktív sebészorvosa.

Kep 4 JAV

Egy ilyen prémium látásjavító kezelés után nemcsak a látásunk terén várhatunk jobb eredményeket, de a gyógyulás is gyorsabb és fájdalommentesebb lehet. Akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látóélesség, amely a kezelt páciensek 64,8%-ának esetében 125%-os látóélességet jelent, és ami még ennél is hihetetlenebb, hogy 34,4%-uk esetében 150%-os látóélességet értek el az FDA felmérés szerint.

A CONTOURA* Vision-nel kezelt páciensek megszabadulhatnak a szemüveg és/vagy kontaktlencse viselés okozta korlátoktól, és számos olyan esetben is javulást tapasztalhatnak, amelyek korábban gyakoriak voltak (például olvasási nehézségek, fényérzékenység, fénykoszorú, káprázási jelenség, autóvezetés közben fellépő panaszok). Most már mindent élesen és tisztán látnak, közel és távol, nappal és éjszaka egyaránt.

Kep 5

Amennyiben szeretne jelentkezni ingyenes lézeres alkalmassági vizsgálatra, kérjük töltse ki online tesztünket ide kattintva vagy keressen minket a +36 1 788 2927-es telefonszámon.

Szép napot kíván a Saint James Szemészeti Központ csapata.

logok contoura SJ
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.