Ivó, Milán
EUR 384,68 Ft
USD 363,34 Ft
5 °C
26 °C

A világ egyik legmodernebb és legbiztonságosabb lézeres technológiája

2020.03.25. 10:10 Módosítva: 2020.03.25. 10:25
Ezt a cikket a(z) Optimum Szemészet, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nem mindenki számára természetes az éles látás, sokan vannak, akik szemüveget vagy kontaktlencsét használnak. Szerencsére ma már létezik egy hatékony megoldás a különféle látásproblémákkal küzdők számára, amivel percek alatt életre szóló, kiváló látásuk lehet.

kép-PR-cikkhez

Évről évre egyre többen választják a lézeres szemműtétet, mert szeretnének megszabadulni a szemüveg vagy a kontaktlencseviseléssel járó korlátoktól és kötöttségektől. Nem véletlenül: közel 30 és tapasztalata és a világszerte több, mint 10 millió kezelés bizonyítja a lézeres látásjavítás megbízhatóságát és eredményét. Ha eddig csak gondolkodtál a lézeres szemműtétek, segítünk a döntésben!

Magyarország legszélesebb lézeres kezelési palettája

A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, 10 ezernél is több sikeres beavatkozással büszkélkedő Optimum Szemészet rendelkezik Magyarországon a legszélesebb kezelési palettával. A csúcstechnológiás lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetben a távollátók, közellátók, valamint a szemtengelyferdüléssel küzdők is igénybe vehetik a látásjavító kezelést.

A lézeres szemműtét nem csak a látásod, az életed is újjávarázsolja

A modern, egyénre szabott lézeres szemműtétek gyors, fájdalommentes és akár egy életen át tartó megoldást kínálnak, ráadásul a páciensek többsége már másnap kiváló látással vethetik bele magukat a mindennapokba. Lézeres kezeléseinkkel te is megtapasztalhatod a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét!

Innovatív, német csúcstechnológia

A szemészet területére specializálódott, 165 éves tapasztalattal rendelkező, a fénytörési hibák lézeres kezelésében piacvezető és innovatív Bausch+Lomb legkorszerűbb berendezései gondoskodnak a szem finom részleteinek feltérképezéséről, illetve a szembetegségek okozta elváltozások felismeréséről. Az innovatív technológiáknak köszönhetően a diagnosztikai eszközeink a szemek minden apró részletét megmutatják.

A szaruhártya görbületének megváltoztatásához a legújabb, úgynevezett repülőpontos (flying spot) módszert alkalmazzuk, amely azt jelenti, hogy a számítógép által vezérelt lézersugár pásztázó mozgást végez a kezelendő területen, miközben finoman és nagy pontossággal formálja át a szaruhártyát olyanná, hogy látásod kiváló lehessen.

Egyetlen fénytörési hiba sem marad rejtve

A Zyoptix a Bausch + Lomb védjegye. A vállalat a legfejlettebb kezelési eljárását jelenti, amely eljárás korszerűségével, személyre szabottságával kiemelkedik a lézeres szemműtétek közül, és a legmodernebb lebenyképzéses technológiát képviseli. Az intézetünkben alkalmazott ZYOPTIX Diagnosztikai Munkaállomás térben feltérképezi a szaruhártya alakját, és a szem valamennyi fénytörési hibáját. Az úgynevezett aberrométer nevű eszköz az, amely az összetett fénytörési hibákat is kiszűri, így semmi sem marad rejtve.

Zyoptix: a milliméter ezredrészénél is pontosabb lézeres kezelés

Az Optimum Szemészet Zyoptix excimer lézere a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített szemkövető és íriszfelismerő rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban a szem legkisebb elmozdulása esetén is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazhassunk. Ennek köszönhetően lézeres szemműtéteink extra pontossággal valósulnak meg.

A fájdalommentes, biztonságos és szövetkímélő Zyoptix lézeres kezelés legfőbb előnyei, hogy kíméletes a szaruhártyához, nagyobb dioptriaértékek korrigálását is lehetővé teszi, kitűnő látásminőséget biztosít, valamint gyors gyógyulási időt garantál.

Jelentkezz az ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Jelentkezz most ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, mert március 31-ig a 12 havi részletfizetés mellett 120 ezer forint kedvezményt adunk a 45+ presbyóp kezelések árából, valamint 25% kedvezményt biztosítunk a többi refraktív műtétre is!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket a(z) Optimum Szemészet, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.