A megfázást okozó vírusok ellen segíthetnek a gyógynövények

2020.03.27. 10:38 Módosítva: 2020.04.01. 12:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A dél-afrikai muskátli speciális kivonata hatékony a náthát, a megfázást okozó egyes vírusok ellen

Figyelem!

A koronavírusra cégünknek, - ahogyan jelenleg senkinek a világon - nincs adekvát ellenszere! A cikkben bemutatott gyógyszerkészítmény nem hatékony a koronavírus ellen.

Ezekben a napokban mindenki a „legrosszabbtól“ tart, ha már egyet tüsszent, vagy picit  kapar a torka, gondolataiban maszkok, lélegeztetőgépek és műtőlámpák képei kezdenek pörögni! Fontos tudnivaló, hogy a „legrosszabb“ pont egy olyan időszakban ütötte fel a fejét amikor – bár már lecsengő szakaszban van – de még tart az országos influenzajárvány, a nátha, megfázás időszaka.1 Ezeket a megbetegedéseket legnagyobb részben – akár 90%-ban - ugyancsak vírusok okozzák. A tisztán látást az sem segíti, hogy a szezonális légúti fertőzéseknek - mint például a közönséges náthának vagy influenzának – a tünetei sokszor hasonlóak egy enyhe lefolyású koronavírus fertőzés tüneteihez.2

A növényi hatóanyagok között megtalálhatók olyan vírusellenes hatású vegyületek, amelyek a megfázást, náthát vagy az influenzát okozó, bizonyos légúti vírusok ellen fejtenek ki hatást. Ilyen gyógynövény a dél-afrikai muskátli (latin nevén a Pelargonium sidoides), a növény speciális kivonatának, az EPs* 7630-nak felső légúti fertőzésekben, mint például náthában, megfázásban megmutatkozó hatékonyságát és biztonságosságát számos, jól tervezett klinikai vizsgálat igazolja.3 A Kaloba* hatékony a megfázás felső légúti tüneteire, csökkenti a tünetek súlyosságát, lerövidíti a betegség időtartamát.3 Az EPs* 7630-cal történt, i n vitro-vizsgálatok során igazoltak vírusellenes és az immunrendszert támogató hatásokat, és megállapították, hogy az EPs* 7630 megakadályozza az egyik leggyakoribb, légúti vírusfertőzést okozó szezonális influenza „A” vírustörzsek, mint például a H1N1 és a H3N2 szaporodását.4,5 A koronavírusra cégünknek, - ahogyan jelenleg senkinek a világon - nincs adekvát ellenszere!

A Kaloba*-ból családtagonként a legmegfelelőbb gyógyszerforma, a tradicionális Kaloba* belsőleges oldatos cseppek, az alkohol és cukormentes Kaloba* szirup, vagy a Kaloba* filmtabletta választható!6 A Kaloba*gyógyszerkészítmény recept nélkül kapható a gyógyszertárakban, így öngyógyításra is alkalmas!6 Tartsa kéznél, a házipatikájában! Alkalmazza már az első tünet megjelenésétől!

Bővebben a Kaloba * -ról >>

Kockázatos szöveg

Irodalom:

1.A Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának tájékoztatója az influenza figyelőszolgálat adatairól, Magyarország, 2020. 11. hét
2. Is it allergies, the flu or the coronavirus? How to tell the difference. By AJ Willingham, CNN. Updated 2021 GMT (0421 HKT) March 12, 2020
3. Matthys, 2016, EPs 7630 in Acute Respiratory Tract Infections –A systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials.
4. Michaelis et al. Investigation of the influence of EPs* 7630, a herbal drug preparation from Pelargonium sidoides, on replication of a broad panel of respiratory viruses. Phytomedicine 2011.
5. Theisen, Müller. EPs* 7630 an extract from Pelargonium sidoides roots, exerts anti-influenza virus activity in vitro and in vivo. Antiviral Res 2012.
6. Alkalmazási előírás: Kaloba belsőleges oldatos cseppek: 2019. november 3.; Kaloba 20 mg fllmtabletta 2019.június 25.; Kaloba szirup: 2019. június 25.
S-072-kaloba-PR cikk-2020-march

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.