Lenke
14 °C
28 °C

Maradjon otthon! Vásároljon online 7 % kedvezménnyel az EspressoShop.hu-n!

2020.03.31. 14:02
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Illy kávé szemestől a Nespresso* kompatibilis kapszulásig minden formában, biztonságosan!

Ha kávé van, minden van! Az EspressoShop.hu-n a jelenlegi krízishelyzetben is biztonságosan, kényelmesen, otthona elhagyása nélkül, és 7% kedvezménnyel  juthat hozzá kedvenc illy kávéjához szemestől a Nespresso*kompatibilis kapszulásig minden formában. Figyelmébe ajánljuk még minőségi Dammann teáinkat és az otthoni kávézást, teázást segítő csészéket, kávégépeket, más kiegészítő termékeket.  Érdemes az  EspressoShop.hu hűségprogramjához, az Espresso Klubhoz is csatlakozni, hiszen kedvezmények és kiemelt ajánlatok várnak a klubtagokra.

illy-nespresso-kompatibilis-kapszula.png

Az Espresso Klub tagjai minden vásárláskor 7% azonnali kedvezményt kapnak, akár egy doboz kávé, akár több termék rendelése esetén. Emellett egyedi, csak a hűségprogram tagjai számára szóló kiemelt kedvezményes ajánlatokkal élhetnek. Ha mindez nem lenne elég, az Universitá del Caffé 3 napos professzionális barista és a kávé rajongóknak szóló fél napos kurzusain is kedvezményes áron tudnak majd részt venni. Élvezze visszatérő vásárlóként az Espresso Klub tagság előnyeit, a biztonságot és a kedvezményeket!

Illy-EspressoShop3.png

A csatlakozás pofonegyszerű: a webshopunkon történő regisztrációt követően az első, legalább bruttó 15.000 Ft értékű első vásárlás esetén be kell jelölni a tagsági szándékot a rendelés leadásakor. Felhasználói fiókjában nyomon követheti a vásárlásokat és az éppen aktuális éves vásárlási értékét. Ahhoz ugyanis, hogy a tagság és a vele járó 7% állandó kedvezmény megmaradjon, a csatlakozástól számított egy naptári éven belül bruttó 60.000 Ft értékben kell rendelnie.

Regisztráljon és rendeljen már most, hogy ezekben a nehéz időkben is biztonságban, otthonában élvezhesse az illy kávét és az Espresso Klub nyújtotta előnyöket és kedvezményeket!

Ismerje meg az Espresso Klub hűségprogram további részleteit ITT!

Illy-EspressoShop2.png
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.