Természettudatos táplálkozás a mindennapokért

2020.04.07. 12:26 Módosítva: 2020.04.07. 12:31
Ezt a cikket a(z) Lidl, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Solevita bio gyömbér shot az immunrendszer támogatására

Kétségtelen, hogy a gyömbér nagyon egészséges: egyre növekvő népszerűségének köszönhetően nem csak a kulináris ételek fűszerezéséhez használják, hanem igazi csodaszerként emlegetik. A Lidl Magyarország az egészséges táplálkozás és a tudatos életmód hazai népszerűsítésének éllovasa. A vállalat számára kiemelten fontos, hogy olyan termékek széles választékát kínálja vásárlóinak, melyek hozzájárulnak egészségük megőrzéséhez. Így az áruházlánc kínálatában új bio terméket vezetett be, mely fontos szerepet játszhat az egészségmegőrzésben és amellyel többek között természetes módon erősíthető az immunrendszer ellenálló képessége is.

shot 02

A Solevita bio gyömbér shot minden összetevője biogazdálkodásból származik, tartalmát tekintve egy bio gyömbér gumóból, egy bio almából és negyed citromból közvetlen préselés útján nyert ital. Természetes összetevői által a Solevita bio gyömbér shot fontos kiegészítője lehet a mindennapi táplálkozásnak, rendkívül magas vitamintartalmának köszönhetően pedig hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez.

A PLMA saját márkás termékgyártók szövetsége által rendezett 2019-es "World of Private Label" nemzetközi kiállításon a Solevita bio gyömbér shot a kiválóknak járó kitüntetést, az International „Salute to Excellence” díjat nyerte el.

A Solevita bio gyömbér shot behűtve és felrázva fogyasztandó. A termék ideális megoldást nyújthat azoknak, akik a tudatos táplálkozás irányelveit szeretnék követni a mindennapokban is.

Ezt a cikket a(z) Lidl, nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.