Tudod, kinek jönne még jól a támogatás? A menhelyi cicáknak!

2020.04.29. 10:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mutatjuk, mit tehetsz értük akár otthonról is a PreVitallal!

Kicsit úgy vagyunk a macskákkal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval: szeretjük a cirmos cicákat, a fekete cicákat, a puha cicákat, a lusta cicákat, a fajtatiszta cicákat és persze a menhelyi cicákat is – akiknek ebben a helyzetben különösen nagy szükségük van a segítségünkre. Ezért mi, a PreVital macskaeledelt gyártó cég munkatársai 1 Ft + 1% kampányunk kapcsán idén is összefogtunk a Noé Állatotthonnal, hogy több fronton is támogathassuk munkájukat, így a mentett cicák boldogságát.

Kollégáimmal évek óta a felelős állattartás mellett tettük le a voksunkat. Hosszú ideje együttműködünk a Noé Állatotthonnal, és nagy örömünkre szolgál, hogy idén a MAC Újbuda jégkorongjátékosai is támogatják ezt az akciót. Célunk, hogy együtt megmutassuk, hogy az ilyen pici állatok még az igazán kemény játékosok szívét is meg tudják olvasztani. Ezért is kértük fel a hokicsapatot arra, hogy mutassanak be néhányat az örökbefogadásra váró cicák közül.

– mutatta be az együttműködést Szitai Ádám, a PreVital kereskedelmi igazgatója.

PR cikk 1kép

És hogy miről is szól maga a kampány? Egyrészt május hónapban minden megvásárolt PreVital macskaeledel árából 1 forintot a Noénak adományozunk – így már azzal is segíthetsz, ha egyszerűen megleped cicádat a szokásos finomságaival! De emellett a MAC Újbuda játékosainak támogatásával mindenkit arra buzdítunk, hogy adója 1%-át is a Noénak ajánlja fel.

Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője szerint fantasztikus, hogy vannak olyan cégek és márkák – mint például a PreVital –, akik a felelős állattartást és a mentett állatokat kampányokkal is támogatják. Mivel azonban hatalmas felelősség és költség is a menhely több mint ezer lakójáról gondoskodni, ezért legalább ennyire fontos az is, hogy a maga módján minden állatbarát segítsen nekik. Például az 1%-felajánlással, amit akár a kanapédon ülve is el tudsz intézni!

PR cikk 2kép

Ha pedig a videó láttán a cica-örökbefogadást fontolgatod, őszintén mondhatjuk: soha nem lesz rá jobb alkalom! A cicáknak kell néhány nap, amíg megszokják, ha új helyre kerülnek, ebben pedig nagy segítség az új gazdi jelenléte. Így az otthon töltött napokat hasznosan és mókásan is töltheted, ha egy kis négylábú taggal bővíted a családot!

Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a PreVital és a Noé több évre visszanyúló együttműködése alatt több mint 200 állat lelt új gazdira a segítségünkkel, és nagyon bízunk abban, hogy a sportolók bevonásával a menhelyről örökbefogadás szemléletét még közelebb tudjuk hozni az emberekhez.

– fogalmazott Szitai Ádám.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.