Elindult a visszaszámlálás

2020.06.09. 15:04 Módosítva: 2020.06.09. 15:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Online számlázásra csábít a NAV adatszolgáltatás bővítése

Elkezdődött a visszaszámlálás, 2020. július 1-től hatályba lép a jogszabály, amely jelentősen bővíti a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek körét. Az automatizálható adatszolgáltatás egyre több vállalkozót csábít az online számlázás irányába. A Billingo online számlázónál is jelentősen megszaporodtak az átállással kapcsolatos hívások, de ennek ellenére is mindenkinek tudnak segíteni.

image001

“Rengeteg olyan ügyfél is hívja a Billingo ügyfélszolgálatát, akik évtizedekig kézi számlatömbbel számláztak. Sokan közülük a digitális világban sem tájékozottak, a megerősített ügyfélszolgálatunk viszont mindenkinek segítenek az átállásban. A Billingóval teljesen automatizálni tudják a NAV adatszolgáltatást, egyszerűbb lesz a számlázásuk és a hozzá kapcsolódó adminisztráció is. Mindezt pedig akár teljesen ingyen.” - mondta Sárospataki Albert a Billingo online számlázó ügyvezetője. 

Az eddig laza kommunikációjáról ismert Billingo online számlázó új oldaláról mutatkozott be az elmúlt hetekben. Az új külső mögött a belső is jelentősen megújult. 

Új irány az online számlázásban

“Minden kiállított számla a cég egy szívverése, ami pénzt pumpál a vállalkozásba. Szeretnénk, ha ezt az örömteli folyamatot semmi nem árnyékolná be, és a Billingo egy segítő társ lenne a vállalkozók mindennapjában, nem pedig egy kiszámíthatatlan kiadás a bankszámlatörténetben. Ezért újragondoltuk az online számlázáshoz társított elvárásainkat, és amit csak tudunk ingyen adunk a felhasználóinknak.” - mondta az ügyvezető.

billingo

A piacon megszokott funkcióalapú árazás helyett kiszámítható csomagokat kínálnak, amelyek már minden, az online számlázáshoz nélkülözhetetlen funkciót tartalmaznak. Nem számítanak fel extra díjat a korlátlan e-számlázásért, az API használatért, a korlátlan számlatömbhasználatért, a tömeges számlagenerálásért vagy a szoftver sztárfunkciójáért, a Számlaismétlődőért sem. 

További újdonság, hogy az ingyenes csomagból is eltörölték az eddigi korlátozásokat és teljesen ingyenesen, korlátlanul lehet a Bilingóval számlázni. Egyedülálló a NAV felelősségvállalásuk is, a piacon egyedüliként átvállalják ugyanis a NAV büntetést, ha a szoftver hibája miatt hiúsul meg az automatizált adatszolgáltatás.

“Az új Billingóban kiemelten kezeljük a Könyvelőket is, mert a munkájuk elengedhetetlen a felelős vezetői döntések meghozatalához. A cégvezetőknek a legfontosabb, hogy mindig aktuális információkkal rendelkezzenek, ehhez viszont a könyvelőknek is szükségük van az adatokra, számlákra. Ezért ingyenessé tettük a Billingo Könyvelői fiókot is, hogy a könyvelők bármikor hozzáférhessenek a számlákhoz, sőt akár manuálisan, akár automatikusan tudják azokat importálni a könyvelő programjukba. Így hatékonyabb, eredményesebb lesz a közös munka. Mindenki jól jár.” - mondta az ügyvezető.

Ez volt az első lépés, nyáron jön a folytatás

Az új, letisztult külső mögé egy igen stabil, extrém módon terhelhető rendszer is épült, ami a nyáron érkező fintech szolgáltatások alapját teremti meg. A billingósok egy olyan pénzügyi vezérlőpulttá alakíthatják a rendszerüket, amely egyetlen közös felületre szervezi a bevételek és kiadások vezetését, a NAV adatszolgáltatást, a bankkal, webshoppal vagy más, arra alkalmas rendszerrel történő kommunikációt. Látványos statisztikák adnak információt a cég pénzügyeiről, pontos és naprakész kimutatások segítik a vállalati döntések meghozatalát és mellé minimálisra csökken a számlázás és a hozzá kapcsolódó adminisztráció. 

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.