Home officetól az edzéstervig - minden élethelyzetre nyújt okos megoldást a Huawei

2020.09.07. 16:47 Módosítva: 2020.09.10. 13:26
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Bár a fogadalmak hagyományos időpontja Szilveszter, ősz elején szokás egy csomó területen újratervezni. Sokkal könnyebb, ha ezt olyan eszközök segítségével tesszük, melyek minden változásban maximálisan támogatnak.

Változni és újítani mindig érdemes, sőt, bizonyos esetekben kötelező. Az ősz eleve egy sor új kihívással állít szembe, hiszen újraindul az iskola, keményebbek a munkanapok, ráadásul a pihenés és szórakozás is egyre nehezebbé válik, ahogy beszorulunk a városokba és a szobáinkba. A modern világ persze igyekszik sokféle eszközzel megkönnyíteni az átállást, de a legegyszerűbb egy olyan eszközparkkal nekivágni, amely minden téren egyszerre képes levenni a vállunkról a terheket.

Munka, tanulás és szórakozás egy helyen

Kezdjük egy olyan eszköztípussal, amely manapság nélkülözhetetlen az élet minden területén: a laptoppal. Az őszi restarton gondolkodva érdemes olyan modellt választani, amelynél nem kell kompromisszumokat kötni és egyszerre szolgál ki a nap összes szakaszában. Ilyen a Huawei MateBook 13, amely úgy tud erős és sokfunkciós lenni, hogy közben könnyű és stílusos. Mindössze 1,3 kilót nyom és összecsukva sem éri el a 15 milliméteres vastagságot, ezáltal könnyen vihetjük munkába, üzleti útra, tanulni. A tudása viszont kiválóan alkalmas minden kihívás megválaszolására: a 10. generációs intel processzorok, akár 16 GB RAM és a gyors, 512 GB tárhely segítségével munkahelyi feladatoktól a kreatív tevékenységekig minden könnyen elvégezhető, a villámgyors WiFi pedig bárhol lehetővé teszi, hogy videókonferenciát indítsunk a kollégákkal.

Ha út közben pihennénk egy gyors sorozat-epizód megnézésével, vagy munka után relaxálnánk egy jó filmmel, a full HD-nál is nagyobb felbontás, a 100% sRGB színtartomány és a nagy fényerő a mozis hangulatot biztosít, és még akkor sem kell visszafognunk a teljesítményt, ha sokáig nem lesz alkalmunk tölteni az eszközt, mivel az akkumulátor kiemelten hosszú üzemidőt biztosít.

Alternatívaként jó választás lehet a Huawei laptop-kínálatának valamelyik egyéb darabja: a MateBook D 14 és D 15 egyrészt nagyobb kijelzőmérettel, valamint pénztárcabarát árképzéssel érhető el, így akár gyerekeknek is kiváló az otthoni tanuláshoz és szórakozáshoz..

Huawei Index2 1024x650 01

Okos tábla kréta nélkül

A modern életben óriási segítséget jelentenek az elmúlt évtizedben külön kategóriává fejlődő tabletek. Nagyon jól jönnek minden olyan helyzetben, amikor egy telefon kijelzőjénél már nagyobb felületre van szükségünk, de nem szeretnénk egy laptopot magunkkal vinni.

A Huawei modelljei között találunk olyat, amely könnyed és kompakt kialakítása ellenére akár laptopként is megállja a helyét: a MatePad Pro külső billentyűzetes tokkal is kiegészíthető, amellyel szinte teljes értékű noteszgépet faraghatunk belőle és akár összetettebb, munkahelyi feladatokra is használhatjuk. Szintén jól jön a munka során, ha utazás közben érintőtollal jegyzetelünk a tablet kijelzőjére, vagy egy mások által küldött prezentációt, táblázatot látunk el megjegyzésekkel. A kiváló kijelző és hangrendszer pedig a munkanap végén tökéletes multimédia-központtá változtathatja az eszközt.

De persze nem kell feltétlenül profinak lenni ahhoz, hogy jól jöjjön egy megbízható és sokat tudó tablet. Az elérhető árkategóriás MatePad T 8 egy igazi családi mindenes, amellyel az internetezés, az appok használata vagy a videókonferencia mellett a gyerekeket is elláthatjuk teendővel. A T 8 rendszerében külön állíthatjuk be a legkisebbek biztonságos használati lehetőségeit, és a különálló gyereksarokban olyan alkalmazások találhatók, amelyek segítik őket a tanulásban, felfedezésben és szórakozásban egyaránt.

P40 – Három kategória csúcsán

Amikor egy gyártó kiad egy csúcskategóriás készüléket, az általában egyetlen modellt jelent, illetve esetleg két vagy három olyan készüléket, amelyek szinte csak kijelzőméretükben térnek el, viszont egyaránt egy kisebb vagyonba kerülnek. A Huawei teljesen átalakította ezt a koncepciót, és az idei P40 csúcsmobilt három különálló árkategóriában is elérhetővé tette.

A Huawei P40 Lite nevében szinte csak az ár jelenti a „lájtosságot”, hiszen felszereltsége és funkcionalitása már a legnagyobbakat idézi. Megjelenésében is prémium érzetet kelt a hatalmas, színgazdag, „faltól falig” kijelzővel, hátul pedig egy tripla kamerarendszer segít abban, hogy portrétól tájképig, vagy akár este készült képekig tökéletes eredmény szülessen. Már ebben a modellben is 4200 mAh kapacitású akkumulátor dolgozik, hogy a készülék még kemény igénybevétel mellett sem az utolsó elektronok után nyújtózkodjon a nap végére.

A Huawei P40 minden tekintetben magasabbra teszi a mércét: az 50 megapixeles UltraVision főkamerától a 16 megapixeles ultraszéles látószögű lencsén át a 8 megapixeles telefotó-szenzorig olyan környezetet ad, amely az összes fotótémára és környezetre alkalmazható. A P40 Pro pedig egyértelműen a csúcsok csúcsa, a készülék hátlapján az ultraszéles kamera már 40 megapixeles Cine lencsét kapott, és a rendszer egy 3D mélységérzékelővel is kiegészült.

A készülékek működését komoly mesterséges intelligencia segíti: ez vezérli a telefonok energiafelvételét, hogy az erős akkuk mellett is minél tovább bírják egy feltöltéssel. De ennek köszönhető az is, hogy amikor egyetlen fotót kattintunk el, az valójában sok különféle, villámgyorsan elkészített fotóból összerakott, tökéletesre csiszolt végeredményt adjon.

Huawei Index1 1024x650 02

Egészség és nyugalom a megújulás kulcsa

Az őszi újratervezés során persze nem csak a komolyabb eszközökre kell gondolni, néha a legkisebb segítség is hatalmas lehet. Ilyen például egy okos asszisztens, amely észrevétlenül figyeli egészségünk adatait, valamint egyfajta személyi edzőként tanácsokat ad ahhoz, hogy mozgásunk is minél hatékonyabb legyen. Nem, nem egy robot-inasról beszélünk, hanem egy okosóráról: a Huawei Watch GT 2 figyel munka, mozgás, szórakozás és akár alvás közben is, hogy okosabban éljük az életünket saját testünkben.

Az ellazulást és a fontos kommunikációt egyaránt segíti a Huawei FreeBuds 3 fülhallgató, amely vezeték nélkül használható és kompakt töltőtokjának köszönhetően villámgyorsan újra is éleszthető, ha túl sokat használtuk. Egy hagyományos füleshez képest nagyon hasznos az aktív zajszűrő funkciója, amellyel zenehallgatás, vagy épp egy komoly podcast fülelése közben kizárja a külvilág zavaró hangjait. Ugyancsak előnyös, hogy hívás vagy videókommunikáció közben saját hangunkra helyezi a fókuszt, hogy a hívott fél ne a körülöttünk dudáló autókat vagy a tömeg zajongását hallja.

A Huawei tehát nem csupán egyes eszközöket, hanem teljes ökoszisztémát kínál a megújuláshoz – olyan megoldásokat, amelyekkel nem arra kell figyelnünk, hogy hogyan „élhetjük túl” az új iskolaév és keményebb munka kihívásait, hanem arra, hogy ezek közepette minél hatékonyabban, egészségesebben és nyugodtabban meneteljünk egy újabb nyár felé. A Huawei ezért speciális, #GoNew nevű kampányt indított, melyben különleges árakkal és akciókkal kínálja eszközeit. Feltöltődésre, újratervezésre fel!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.