A Panasonic legmozgékonyabb hangszórója bármilyen partin nagyot szólhat

2020.11.25. 11:07 Módosítva: 2020.11.25. 11:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A zene körbevesz bennünket. Nem számít, hogy otthonunkban, munkahelyünkön vagy éppen a szabadban vagyunk, manapság már szinte bárhol hallgathatjuk kedvenc előadóinkat. A Panasonic azonban - szinte szó szerint - csavart egyet a potméteren TMAX5-ös hordozható hangszórójával,  amely segítségével tovább feszegethetjük a zenehallgatás határait.

tmax ambassador 640x360

Egy kompakt hangerőmű

A Panasonic TMAX5 nem bízza a véletlenre a hangélményt. A hangsugárzó két beépített digitális erősítőjének 150 wattos teljesítménye önmagában is tekintélyt parancsoló hangzással kecsegtet, de ez még csak az első lépés egy tökéletesen hangosított házibulihoz; az erőteljes hangélményért a 16 centiméteres Dual Drive mélysugárzó felel, a visszhangokat elnyomó Bass Reflex nyílás a telt basszusok tisztaságát biztosítja, az 5 centiméteres magassugárzók pedig a kristálytiszta és részletgazdag ének-, szinti- és gitárhangzást teszik fület gyönyörködtetővé.

Egy ilyen összeállítás bőven elegendő ahhoz, hogy méltó módon szóljon a bulihoz szánt playlist, a Panasonic viszont nem érte be ennyivel, ezért a TMAX5-öt D.Bass digitális technológiával látta el, hogy a mély frekvenciák mindig tökéletesen szóljanak, illetve kapunk egy beépített, előre beállított értékekkel dolgozó hangszínszabályzót is, hogy zenei ízlésünk és környezetünk szerint finomhangolhassuk kedvenc számainkat.

A Qi legyen veled!

A TMAX5 esetében a bombasztikus hangzás egy rendkívül könnyen hordozható formában öltött testet. Hordozófogantyújának köszönhetően hosszabb távon is kényelmesen szállítható, ráadásul a hangsugárzóhoz külső akkumulátor is csatlakoztatható, így a zenét minden kötöttség nélkül, bárhol élvezhetjük, legyen szó kerti partiról, folyosói buliról vagy éppen a háztetőről.

A kényelem azonban nem pusztán a hordozhatóságban merül ki. A TMAX5-ön mobiltelefon segítségével, Bluetooth kapcsolaton keresztül, a MaxJuke alkalmazás segítségével játszhatjuk le kedvenc zenéinket, ráadásul rögtön három telefon is csatlakozhat a hangsugárzóhoz, így az egyszemélyes DJ-k kora is véget ért. A MaxJuke App azonban nemcsak a playlistért felel, segítségével a mélysugárzót körbevevő LED-eken a zene ritmusára váltakozó fényhatásokkal varázsolhatjuk a bulit egy igazi audiovizuális élménnyé.

A Bluetooth technológia mellett USB-n keresztül, akár egy pendrive-ról is megszólaltathatjuk kedvenc zenéinket.

A parti zenefelelőseinek attól sem kell tartaniuk, hogy mobilkészülékük idő előtt lemerül, ugyanis a TMAX5-öt Qi-technológiával is ellátták, így vezeték nélkül, zenelejátszás közben is tölthetjük az erre alkalmas készülékeinket, csupán a hangszóró tetejére kell azokat helyeznünk.

Essen szét a ház

A kompakt dizájnnal, a kiváló hangzással és nem utolsó sorban az okos technológiai megoldások használatával a Panasonic egy olyan hordozható hangszórót készített a TMAX5 képében, amely új szintre emeli partikat, legyenek azok házban, lakásban vagy éppen a szabad téren. Bárhol is vagyunk a TMAX5-tel az oldalunkon, egy biztos: hangerőben nem lesz hiány.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.