Borotválkozz úgy, mint egy modern szamuráj!

2020.11.25. 10:19 Módosítva: 2020.11.25. 10:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az oszakai Panasonic immár 87 éve biztosítja a legkorszerűbb technológiai megoldásokat, amelyeket már a kezdetek óta a japán takumikra, azaz mesteremberekre jellemző precizitással valósít meg. A tökéletességre való törekvés, a folyamatos fejlődés és tanulni vágyás minden takumi sajátja, ez a hozzáállás pedig időről időre olyan innovatív megoldásokat szül, amelyek életünket könnyebbé és kényelmesebbé teszi.

Elektromos borotvák a szamurájkardok mintájára

Innovatív és rendkívül precíz megoldások jellemzik a Panasonic legújabb elektromos borotváit is, amelyek a legkorszerűbb japán pengetechnológiák segítségével biztosítják a kényelmes és precíz borotválkozás élményét, ráadásul 5 év kiterjesztett garancia is jár számos modellhez. A Panasonic új, eddigi legélesebb borotvapengéi 30°-os fokos szögben helyezkednek el, aminek köszönhetően a borotválkozás gyors és egyszerű, ugyanakkor rendkívül biztonságos is.

Japán cégről lévén szó, a borotváknál tapasztalható innováció több évszázados hagyományokra épít. A Panasonic borotvacsalád darabjait a hagyományos japán fémművesség és az elegáns szamurájkardok inspirálták, amelyeknél mindig is fontos szempont volt a tökéletesség és a már-már emberi határokat feszegető precizitás elérése. Ez az ízig-vérig japános szellemiség járja a Panasonic borotváit is, amelyek mind küllemükben, mind technológiájukban a legmagasabb szintet képviselik.

640x360 panasonic borotva

A borotva útja

Az innovatív megoldások nem csupán a pengékben keresendők; a japán minőség és a takumi-hozzáállás a Panasonic borotvák egyéb okos megoldásaiban is visszaköszönnek. A borotvák teljesen vízálló technológiával készültek, így borotvahabbal vagy géllel, száraz és nedves borotválkozásra egyaránt alkalmasak. Ugyanez a könnyedség jellemző a készülékek tisztítására is, ráadásul a borotvacsalád néhány modellje külön tisztító- és töltőállomással is rendelkezik, aminek köszönhetően a borotvakészülékek karbantartása még egyszerűbben végezhető.

A borotvák egyenletes teljesítményét a beléjük épített lineáris motor biztosítja, aminek köszönhetően az akkumulátor töltöttségi szintjétől függetlenül a készülékek folyamatosan maximális teljesítményt nyújtanak. Ez percenkénti akár 14000 ciklust is jelenthet, amit még a legvastagabb szakáll sem képes lelassítani, ám az igazi szamurájokra jellemző hatékonyságot az ötpengés modellek jelentik, amelyeknél a teljesítmény 70000 ciklusra is emelkedhet.

A Panasonic borotvacsalád csúcsmodelljei azonban nem állnak meg itt; egyes készülékek szakállsűrűség-érzékelő technológiájuk segítségével már-már futurisztikus szintre emelik a borotválkozás élményét: az ilyen érzékelővel ellátott borotvák hatékonyan képesek detektálni a szakállsűrűséget, illetve azt, hogy az arc vizsgált területe már borotvált-e vagy sem. A borotva teljesítménye ennek alapján igazodik a borotválkozás műveletéhez, illetve alkalmazkodik a szőrzet hosszához. A tökéletes kényelem érdekében pedig a japán mesterek egy ötös forgásirányú, úgynevezett Multi-Flex borotvafejet fejlesztettek, amely minden pozícióban tökéletesen követi le az arc kontúrját, de a csúcsmodelleket olyan kényelmi funkciókkal is ellátták, amelyek segítségével pontosan tudni fogjuk, milyen szinten áll a borotva töltöttsége, mennyi ideig használhatjuk még a készüléket.

A garantált japán csúcsminőség

A technológiai és innovatív megoldások mellett a Panasonic 2021. december 31-ig számos borotvamodelljére 5 év kiterjesztett garanciát biztosít, aminek köszönhetően nem kell aggódnunk a készülékünkért, és mindenféle kompromisszum nélkül élvezhetjük a japános borotválkozás élményét. A kiterjesztett garancia érvényesítése rendkívül egyszerű folyamat: csupán regisztrálnunk kell az általunk vásárolt készüléket a Panasonic weboldalán, utána pedig élvezhetjük is a garancia minden előnyét.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.