Berobbant az alföldi termelő webshopja!

2020.12.07. 11:48 Módosítva: 2020.12.07. 14:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Új, prémium minőségű húskészítmények termelői webshopja jelent meg a hazai piacon.

Egyre nagyobb teret nyernek az internetes vásárlások itthon is. A jelenlegi pandémia helyzetében egyre többen szerzik be a napi élelmiszereket is webshopokon keresztül. Az élelmiszer beszerzés során mindig a legfrissebb, jó ár/érték arányú termékeket preferálják a fogyasztók. A hazai élelmiszereket kínáló webshopok között most egy olyan szolgáltató jelent meg a piacon, aki biztosítani tudja saját termékeinek a legrövidebb időn belüli kiszállítását a vásárlókhoz, ráadásul húsipari termékek esetében, ami igazán nagy dolog, hiszen eddig ennek a termékkörnek a kiszállítása a hűtés miatt összetettebb feladat volt. Most egyenesen a termelőtől rendelhet! Ezentúl a Kurucz Cégcsoport termékeit közvetlenül elérheti webshopjukon keresztül. A vidék hagyományos ízei, a garantált minőség így egyenes úton juthat el hozzánk teljes nyomon követhetőség mellett.

A húsipari termékek feldolgozás után akár 24 órán belül az asztalunkra kerülhetnek. Ezzel a szolgáltatással a hűtött, rövid szavatosságú késztermékek és húsok a legfrissebb állapotukban szerezhetők be! A kiszállítás hőszigetelt, belül hűtött dobozokban történik, ami így biztosítja, hogy a felvágottak, húsipari termékek kiszállításkor és átadáskor olyan hőmérsékletűek legyenek mintha egyenesen a boltok hűtőpultjaiból vettük volna ki - azzal a különbséggel, hogy sokkal frissebbek, hiszen megspórolják azt az időt, ami az élelmiszer kiskereskedőkhöz történő kiszállítása keletkezik.

A kiváló minőségre garancia, hogy a cégcsoport helyben történő termeléssel, tenyésztéssel, feldolgozással és árusítással a termékeit rövid ellátási láncban állítja elő, így mindig friss, kiváló minőségű és nyomon követhető eredetű sertés húsárut tesz vásárlói asztalára, hitelesen megvalósítva a "termőföldtől az asztalig" filozófiát.

A Kurucz Cégcsoport második generációs családi vállalkozásként már több évtizede foglalkozik növénytermesztéssel, takarmánykészítéssel, valamint sertéstenyésztéssel. Ma 3.200 hektáron gazdálkodnak és éves szinten 130.000 hízót állítanak elő. 2016-ban nyitották meg hentes- és lacipecsenye üzletüket Debrecenben. A családi vállalkozás üzletében kizárólag a saját sertésállományuk feldolgozásából előállított sertéshús termékeket kínálja. A vállalkozás Magyarországon egyedülálló módon egy kézben tudhatja a takarmányelőállítást, termelést, tenyésztést, feldolgozást és árusítást. Ez annyit jelent, hogy a saját tenyésztésű sertésállományukat az általuk helyben megtermelt, 100 százalékban GMO-mentes kukorica alapú takarmányon a kezdetektől szakértelemmel, természetközeli módon tartják, gondosan nevelik és helyben dolgozzák fel. Tudják és nyomon követik, hogy az állat honnan származik, mit evett, így megbízható minőségű élelmiszert kínálnak a vásárlóknak. Az általuk előállított termékek garantáltan antibiotikum maradék és növekedési hormon mentesek. Termékeik megbízhatóságát a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) minősítés is bizonyítja. A feldolgozás a legmodernebb technológiák alkalmazása mellett történik a hagyományos receptek és ízek megtartása mellett.

Az ismert termékek mellett kiváló prémium termékkör is megtalálható a kínálatban, mint például a borókás vagy a szarvasgombás szalámi, amit kimondottam az ínyenceknek szánnak.

A Kurucz termékek egészségesek és kiváló beltartalmi értékekkel rendelkeznek, ami garancia a remek ízekre. A mostani szolgáltatás pedig lehetőség nekünk fogyasztóknak, hogy a leggyorsabban a legfrissebb magyar termékek kerüljenek a hűtőszekrényünkbe a legjobb árakon!

Ennél közelebb már nem kerülhet a termelői árukhoz, próbálja ki!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.