Hihetetlen téli LED lámpa kiárusítás!

2020.12.18. 15:10
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szerezd be Te is a víz- és porálló, napelemes lámpát őrült jó áron! FIGYELEM: mai megrendelése még Karácsony előtt megérkezik.

Így világítsd meg kerted, teraszod, üzleted: itt a brutális fényerejű, takarékos lámpa!

Meguntad, hogy korán sötétedik? Szívesen bevilágítanád kerted, kocsibejáród vagy üzleted környékét, de nem akarsz kábelezéssel bíbelődni? Felejtsd el az elavult, gyenge fényű és áramzabáló megoldásokat! Elhoztuk neked a kültéri lámpák legújabb generációját, melyet most különleges születésnapi kedvezménnyel érhetsz el a Nap Terméke blogon keresztül.

01

Bizonyára veled is előfordult már, hogy nem láttál valamit jól udvarodon, teraszod vagy alsóépületed körül a sötétben. Félhomályban való téblábolás helyett próbálj valami újat: a csúcsmodern mozgásérzékelős LED lámpával mostantól kitűnően láthatsz egész este, éjszaka. Mindent megtalálsz udvarodon, nem kell attól félned, hogy megbotlasz valamiben. Biztonságosan beállhatsz autóddal, sőt, akár a betolakodókat is elriaszthatod!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - 10-szer tartósabb a normál izzóknál

A napelemes LED lámpával maximális fényerő mellett világíthatsz úgy, hogy közben nem terheled a villanyszámládat. Mivel kizárólag a nap erejét használja a világításhoz, így csak arra kell ügyelned, hogy olyan helyre helyezd, ahol közvetlen napsugárzás éri. Nappal töltődik, este világít!

02

Nem lesz szükséged kábelekre, elemekre vagy plusz akkumulátorokra. A mellékelt tiplikkel és csavarokkal pillanatok alatt felhelyezheted falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra.

03

A fényvető felhősebb időben is képes töltődni, így egész évben remekül használható. A LED technológia magas fényerőt és elképesztő tartósságot biztosít, ezért akár 10-szer tovább bírja, mint a normál vagy halogén izzók.

Hogyan működik?

A lámpa napeleme napfény hatására azonnal tölteni kezdi a benne levő akkumulátort. A beépített fény- és mozgásszenzor biztosítja, hogy akkor világítson, amikor valóban szükség van rá. Sötétedéskor aktiválódik a lámpa, ezt követően, ha 3 m-es körzetben mozgást tapasztal, azonnal bekapcsol a fény. Ha nincs további mozgás, 30 másodperc után automatikusan elalszik a világítás. Nem kell kapcsolgatnod, nagyon kényelmes a használata.

04

Világosban kb. 7 óra alatt feltöltődik, hogy aztán sötétben akár 12 órán át üzemeljen. Ez a könnyen kezelhető, strapabíró fényvető tökéletes választás otthoni és céges használatra egyaránt!

Bemutató videó - nézd, milyen jól világít:


Esőben, fagyban, hőségben is használhatod

A lámpát úgy tervezték, hogy ellenálljon a különféle időjárási viszontagságoknak. A készülékház IP65-ös védelme révén a nagyobb esők, viharok sem fognak ki rajta. Emellett bírja a port, a fagyot és a hőséget is.

05

Hová ajánlott a LED lámpa?

  • ház köré, falra, lugasra
  • udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
  • kerítésre
  • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
  • garázsokhoz, kocsibejárókhoz
  • alsóépületek elé
  • üzletek, boltok köré
  • telephelyekre
  • bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram
06

Születésnapi ajánlat: a napelemes LED lámpa most egy pizza áráért Tiéd lehet!

07

Válts Te is napelemes LED fényforrásokra és élvezd a nagyszerű fényáradatot otthonod, üzleted, telephelyed körül!

Mivel nemrég lett 1 éves a Nap Terméke blog, ezért különleges ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak: most szenzációs 1.990 Ft-os áron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát. Csak kövesd az alábbi egyszerű lépéséket:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: kattints ide a feliratkozáshoz!
(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért! (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Mi is az „A Nap Terméke” blog?

A blog.hu-n több mint 1 éve létező oldalunkon több tucat hasznos, kedvezményesen elérhető háztartási, műszaki, autós, egészségmegőrző terméket mutattunk be eddig. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuális legjobb ajánlatokra.


További ajánlatunk:

3 fázisú gyémántbevonatos késélező – pár húzás és borotvaéles lesz késed, bicskád, ollód

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündököl! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés.

08

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéidet tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

Rendkívül masszív és tartós felépítése, strapabíró élezőfeje révén még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.

A késélezőt egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 3.990 Ft-ért szerezheted be ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Te is az oldaladon alszol? Erről feltétlen tudnod kell!

Úgy érzed, sajog minden tagod ébredéskor? Gyakran összekoccannak a térdeid alvás közben? Sokan nem is tudják, hogy oldalfekvésben a szervezet mekkora terhelésnek van kitéve.

Az ergonomikus térd- és lábtámasztó párnával mostantól pihenésed álomszerű lehet. Ez az ortopédiailag tesztelt támaszték természetes pozícióban tartja gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid. A Leg Pillow-val megakadályozhatod, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összeütközzenek.

09

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel! Ha tudsz olyanról, aki az oldalán fekve szokott pihenni, Őt is meglepheted vele az ünnepekre: szuper ajándékötlet minden korosztály számára!

Tegyél most a nyugodt alvásért és az egészségért! Szerezd be a Leg Pillow térd- és lábtámasztó párnát bevezető áron, kattints az alábbi linkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Toe Corrector lábujj távtartó – segít enyhíteni a bütyköt és a fájdalmakat

A rendkívül kényelmesen viselhető Toe Correctorral megelőzheted a lábujjak elferdülését, emellett már kezdődő deformáció ellen is használhatod. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról (rendszerint a 2. és 3. lábujj ferdesége), már néhány hét alatt szemmel látható változást érhetsz el. Mindezt fájdalmak nélkül, pihenés, mozgás vagy akár munka közben is!

10

Mitől ilyen hatékony?

A távtartó 5 gyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe állítja ujjaidat. Ezzel azt érheted el, hogy a lábujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. A Toe Correctorral csökken a kidörzsölés kockázata, akár heteken belül mérséklődhet a fájdalom. Ez a komfortos segédeszköz segíti a járást, javítja az egyensúlyt, ezáltal a testtartásod is sokkal szebb lesz.

A Toe Correctort most szenzációs 3.990 Ft-os áron érheted el. Minden csomagban 1 pár
(2 db) távtartót találsz, így mindkét lábadon használhatod egyszerre. Kattints az alábbi linkre vagy képre, szerezd be most:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Megérkezett a szuper párásító: aromaterápiával frissít, oldja a stresszt

Az aromaterápiás légpárásítóval rövid időn belül felfrissítheted a levegőt, vagy akár a szennyeződéseket is csökkentheted. Ez a rendkívül csendes működésű találmány segít bőrödet hidratáltan tartani és felszabadítani a légutakat. A párásító mellett jobban fog menni a pihenés, alvás, a munka és a mindennapi tevékenységek is.

11

Dizájnos kinézetű, remekül mutat bármilyen helyiségben, kis helyen elfér. 7 színű LED hangulatvilágításával nyugtató környezetet teremthetsz.

Az aromaterápiás légpárásító testedre és lelkedre is jótékony hatással lehet. Tapasztald meg Te is frissítő, stresszoldó, nyugtató hatását! Kiváló ajándékötlet a közelgő karácsonyra vagy bármilyen jeles alkalomra. Lepd meg vele saját magad vagy szeretteid!

Kattints az alábbi linkre és szerezd be most fergeteges ünnepi kedvezménnyel:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.