10millió Ft értékű Sasszemkezelés® a mindennapi hősöknek- Segítsen eldönteni, ki kapja!

2021.02.05. 17:01 Módosítva: 2021.02.08. 15:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Sasszemklinika messze a legtapasztaltabb szemészeti lézerklinika Magyarországon. A klinika 10 millió forint értékű Sasszemkezelést® ad azoknak a hétköznapi „hősöknek”, akik önzetlenül helytállnak a társadalom számára hasznos és elismert foglalkozásukban. Segítsen eldönteni kik kapják ajándékba a tökéletes látás élményét!

Sasszemklinika több mint 110 ezer kezelés tapasztalatával rendelkezik, ami európai szinten is kiemelkedő szám. Magyarországon egyedülálló gépparkkal, világszínvonalú lézerekkel, orvosi garanciavállalás mellett végzik a legbiztonságosabb látásjavító kezeléseket. A hozzájuk forduló páciensek látásélessége a Sasszemkezelést* követően akár 125 százaléknál is jobb lehet, vagyis élesebben láthatnak, mint korábban szemüveggel vagy kontaktlencsével. Nem véletlen, hogy a lézeres szemműtétet fontolgató páciensek többsége őket választja.

„Egy új világot adtunk a pácienseinknek”

Az elmúlt 24 évben sok olyan pácienssel találkoztunk, akiknek a Sasszemkezelés* teljesen megváltoztatta az életét: önbizalmat, szabadságot, jobb életminőséget, a továbbtanulás vagy egy új szakma lehetőségét adta

– mondja Dr. Árvay Anita, a Sasszemklinika vezető főorvosa.

A hozzánk forduló páciensek átlagos látásélessége szemüveg nélkül 10%, tapasztalatunk alapján ebből a homályos látásból Sasszemkezeléssel* akár 125%-os eredményt is el tudunk érni, ami tűéles látást jelent. A kontrollvizsgálatok során döbbenek rá arra, hogy a jobb látás révén egy „új, teljesebb világot” kaptak. Ez érthető, hiszen öt érzékszervünk közül a szem az egyik legfontosabb, így jut el a minket körülvevő információk mintegy 70-80%-a az agyunkhoz. Én magam is több mint 18 éve átestem a Sasszemkezelésen*, a mai napig is tökéletes az eredmény, amit csodaként élek meg.

Nézze meg a Sasszemkezelés* utáni első örömteli pillanatokat

Számos olyan szakma van, amelynél az éleslátás kritikus feltétel. „Vizsgáltam már több katonát, rendőrt, akik rossz látásuk miatt kizárólag adminisztratív feladatokat végezhettek, majd a kezelésnek köszönhetően valóra vált az a gyermekkori vágyuk, hogy éles bevetésen teljesíthessenek szolgálatot – hoz fel egy példát a főorvosnő.

Több foglalkozásnál, pl. a hivatásos gépjárművezetőknél, mozdonyvezetőknél, légiirányítóknál rendszeresen ellenőrzik az alkalmasságot, beleértve a látást is, ezeknél a szakmáknál a rossz látás balesetveszéllyel vagy a munkahely elvesztésével is járhat. Megemlíthetjük a tűzoltókat, a mentősöket, az egészségügyben dolgozó asszisztenseket is, náluk nem fér bele a tévedés lehetősége, de a szemüveggel járó macera sem, hiszen minden perc életeket menthet – teszi hozzá a főorvos.

10 millió Ft értékben ajánlunk fel Sasszemkezelést*

A Sasszemklinika mindig is fontosnak tartotta, hogy visszaadjon a társadalomnak azokból a sikerekből, amelyeket paciensei bizalmának köszönhetően elért. 2021-ben nagyszabású jótékonysági akcióval ünneplik a 110 000-ik elvégzett lézerkezelést.

Nem ez az első lépésünk a felelősségvállalás terén, jó néhány eredményes megmozdulást szerveztünk már: gyűjtöttünk és küldtünk több ezer szemüveget Kongóba, a COVID19 miatt ingyenes online szemészeti tanácsadást indítottunk, valamint tartalék szemüvegeket biztosítottunk az egészségügyben dolgozó kollégáinknak. A pozitív visszajelzések arra inspirálnak minket, hogy egyre nagyobb mértékben legyünk jelen a társadalmi problémák megoldásában. Hétköznapi emberek hétköznapi esetei adták az ötletet, hogy elindítsuk a #Sasszemklinika #10millió köszönet kampányt. Szeretnénk, ha olyan szakmák dolgozói is átélhetnék az éleslátás „élményét”, akik megérdemlik - mondja Dr. Árvay Anita.

Magyarországon sok a társadalom által elismert és hasznos foglalkozás van, és sokan választják önzetlenül ezeket a segítő szakmákat. A Sasszemklinika most nekik segít: idén összesen 10 millió forintnak megfelelő Sasszemkezelést* ajándékoz olyan szakmák elhivatott képviselőinek, akiknek hálás a magyar társadalom, és az Index.hu olvasói.

Ön kiknek hálás? Szavazzon és ossza meg a lehetőséget másokkal!

Most az olvasók is hozzásegíthetik hétköznapi hőseiket a Sasszemkezeléshez*. A kampány első szakaszában, 2021. február 14-ig megszavazhatják, hogy melyik három foglalkozás képviselőinek hálásak: pl. egészségügyi dolgozóknak, tűzoltóknak, rendőröknek, postásoknak, pedagógusoknak, állatmentőknek, azoknak, akik 0-24 órás készenlétüket, vagy segítségüket adják.

A legtöbb szavazatot kapott három szakma képviselői közül a Sasszemklinika minden hónapban 2 szemüveges jelentkezőt sorsol ki és megajándékozza egy lézeres látásjavító szemműtéttel, ők összesen 10 millió forint értékű kezelést kapnak az idei év során. A nyertes szakmákról szóló szavazás február 14-én zárul.

Ha Ön szemüveges, akkor érdemes figyelni a Sasszemklinika honlapját és Facebook-oldalát, hátha az Ön szakmája nyer, így lehetősége nyílik jelentkezni az ajándék lézeres szemműtétre. A szavazás mellett a megosztások is segítenek, ezekkel ugyanis még több emberhez juthat el a lehetőség híre.

Adni mindig jó!

De mit jelent pontosan az, hogy valaki „sasszemű” lesz?

Dr. Árvay Anita így foglalja össze a Sasszemkezelés* lényegét: „Az eljárással a rövidlátás, távollátás és a cylinder is sikeresen korrigálható. A lézeres szemműtét előtt a világ egyik legkorszerűbb, ún. Schwind Peramis hullámfrontmérő eszközével, a lehető legnagyobb precizitással térképezzük fel a szem egyéni fénytörési hibáit. Ezt követően a Schwind 7D szemkövető lézer másodpercek alatt ideálisra korrigálja a szaruhártyát, gyakorlatilag eltünteti a dioptriát. 1 dioptria eltüntetésérre 1,3 másodpercre van szükség, a kezelés alatt a páciens nem érez fájdalmat.

A kezelést követő 1 napos pihenés után a páciensek általában már vezethetnek autót, dolgozhatnak a monitor előtt és 3 nap elteltével visszatérhetek a kardió edzéshez, futáshoz is.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.