Tovább bővült a Tesco Doboz Webáruház. Már az ország teljes területén elérhető.

2021.02.19. 13:44
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mostantól a Tesco Doboz Webáruház az ország minden pontját lefedi. Elérhető volt már kisebb településeken, most azonban a nagyobb városok lakói is, is rendelhetnek már a webáruházból is. Az áruházlánc több ezer termékből álló választékot kínál, hogy még egyszerűbb legyen a bevásárlás, köztük tartós élelmiszereket, kozmetikumokat, tisztítószereket vagy állateledeleket. Tesco Doboz Webáruházból eddig csak a Tesco online termékkiválasztási szolgáltatásának lefedettségi területén kívül lehetett rendelni, mostantól azonban országszerte elérhető a webáruházi szolgáltatás.

doboz pr 01

A jelenlegi járványidőszakban a Tesco számára különösen fontos, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudja vásárlóit és munkatársait. Ezért a bevezetett biztonsági intézkedéseken kívül az áruházlánc folyamatosan bővíti online szolgáltatásait, hogy ki tudja szolgálni a megnövekedett igényeket. A fejlesztés legújabb lépéseként a vállalat februárban az ország minden pontjára kiterjesztette Tesco Doboz Webáruház szolgáltatását, így a vásárlók lakóhelytől függetlenül válogathatnak a több mint négyezer termékből, melyeket futárszolgálat 3-5 munkanapon belül egészen a vásárló otthonáig szállít.

doboz pr 02

A vásárlók a Tesco eddigi online szolgáltatásával az ország több mint 500 pontjára – elsősorban nagyobb városokban és azok környékén – rendelhetnek bevásárlást több mint 13 ezer különféle termékből állítva össze virtuális kosarukat, amelynek tartalmát az általuk kért időpontban szállítják házhoz vagy adják át a kiválasztott átvételi ponton. Ahol ez a szolgáltatás még nem állt rendelkezésre, ott eddig a Tesco Doboz Webáruház jelentette az alternatívát, ami mostantól országosan elérhető. Így mostantól vannak olyan körzetek, ahol mindkét szolgáltatás működik. Az itt élőknek az áruházlánc azt javasolja, hogy ha nem találnak szabad szállítási időpontot, és személyesen sem tudnak a termékekért elmenni, keressék fel a Tesco Doboz Webáruházat.

Mindkét szolgáltatásra igaz, hogy a vásárlók a megadott terméklistáról bármit választhatnak a 80 kilogrammos súlykorláton belül. A Tesco Doboz Webáruházban a kiválasztott termékeket a felhasználók a Tesco visszaigazolását követően a megrendelés napján érvényes fix áron vásárolják meg. Az online termékkiválasztási szolgáltatás esetében a vásárlói felületen feltűntetett árakat irányárként kell értelmezni, amelyekhez képest a végleges árak kis mértékben eltérhetnek. Ez alapvetően abból adódik, hogy egyrészt a vásárlásra az online termékkiválasztás szolgáltatás esetében a kiszállítás napján érvényes árak irányadóak, másrészt adódhat például abból, hogy a súlyra mért termékeknél nem mindig lehetséges a pontos mennyiség betartása, vagy a kért termék épp hiányzik. Utóbbi esetben az áruházlánc megpróbálja azonos kategóriájú, hasonló áruval helyettesíteni a hiányzót, szállításkor vagy személyes átvételkor pedig a vásárló eldöntheti, kéri-e és kifizeti-e azokat. A rendeléseket kényelmesen kifizethetik a vásárlók online, bankkártyával, így érintésmentesen vásárolhatnak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.