Személyre szabnád a kertedet? Mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

2021.04.14. 08:48
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Variáld bátran a kerti bútorokat kényelmed és stílusod szerint!

Semmi kétség, megérkezett a tavasz, és van egy jó hírünk: minden lehetőség adott, hogy a kertet, teraszt vagy balkont igazán élhetővé, kényelmessé varázsoljuk a kinti szórakozáshoz!

Kerti bútorok és dekorációk hatalmas választékából szemezgetheted ki azt a stílust, ami a leginkább jellemez téged, hogy egy olyan birodalmat varázsolj, amiben magad mögött hagyhatod a munkát, a problémákat, és átadhatod magad a feltöltő pihenésnek. Olvasgathatsz egy kényelmes függőkosárban, sütögethetsz a grilleszközökön, és az így elkészült finomságokat kint, a jó levegőn fogyaszthatod el a családdal egy kis madárcsicsergéssel a háttérben.

Ahány ember, annyi féle ízlésvilág – még szerencse, hogy számtalan stílusból válogathatsz, amikor kényelmes és esztétikus bútorokkal szeretnéd feldobni a kertet.

Fém asztal és párnázott fotelek
Fém asztal és párnázott fotelek

Varázsold a kerted egy városi dzsungellé!

Akik a természethez a természetes anyagokat és közegeket párosítják, mert ebben a világban tudnak kikapcsolódni igazán, azoknak tökéletes választás a rattan hatású és vesszőfonott bútorok világa! Szuper példa erre a Lanza termékcsalád, amely stílusos megjelenésével és kerek formáival egyaránt megállja helyét a teraszon vagy akár a téli kertben is, vagy a Szuzi műrattan garnitúra, amely jó döntés, ha étkezni szeretnél vagy csak kicsit leülni és beszélgetni családtagjaiddal, vendégeiddel.

Fonott világ, Lanza fahatású asztal és rattan székek
Fonott világ, Lanza fahatású asztal és rattan székek

Ha a természetben érzed magad igazán otthon, és sok időt töltesz túrázással, válassz fából készült darabokat, melyeket pár kiegészítővel és növénnyel kombinálva pillanatok alatt dzsungelt varázsolhatsz magad köré!
A Lagos család tagjai között összecsukható asztalok is vannak, amelyeket a téli időszakban könnyen tárolhatsz, és székekben is kedvedre válogathatsz, de, ha nem csak étkezni szeretnél, akkor válassz inkább egy stílusában tökéletesen passzoló szófa szettet.

Városi dzsungel, Lagos étkezőszett
Városi dzsungel, Lagos étkezőszett

A finom modernitás jól passzol a természethez

Szereted a letisztult, modern környezetet? Akkor a neked valók az indusztriális és kortárs formákkal operáló darabok. Ezek azért is bizonyulnak jó választásnak, mert a letisztultságuk miatt remekül párosíthatók hozzájuk a paszteles árnyalatú kiegészítők. A Stone asztalunk betonhatású asztallapjához remekül passzolnak a húros háttámlájú székek.
Tekintsd meg a Berta étkező garnitúrát is, melynek határozott, egyenes vonalaiból, üvegasztalából és szürke, fémvázas anyagának minden centiméteréből a modern stílus köszön vissza rád. A szetthez két kisebb ülőke is tartozik, így 6 személynek is nagyon kényelmes.

Finom modernitás, Stone étkezőszett
Finom modernitás, Stone étkezőszett

A klasszikussal soha sem tévedhetsz

Ha a klasszikus a te világod, szereted az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, akkor válaszd az alapszínekben megtalálható, natúr, homok vagy szürke árnyalatú darabokat, vagy kombináld őket egy-egy másik szettből kiválasztott izgalmasabb kiegészítővel!

Bőséges, izgalmas választék

A legfontosabb, hogy tudd: az Auchan áruházaiban a fentieken kívül is számos lehetőség van arra, hogy egy igazán harmonikus, az ízlésednek megfelelő közegben pihend ki ennek a megterhelő időszaknak a fáradalmait: dönthetőtámlás fotelek, hinta- függő- és napozóágyak várnak arra, hogy segítsenek a kikapcsolódásban

Keresd az Auchan széles kertibútor-választékát a https://online.auchan.hu/shop/kert-es-szabadido oldalon!

Advertisement
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.