Ilyen egy egész nyáron át tartó nyaralás

medence-aqualing-prcikk-index
2021.05.13. 16:06 Módosítva: 2021.05.13. 16:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Varázsold igazi nyaralóhellyé a kerted, és nyaralj minden nap!

Mi kellhet az otthoni nyaraláshoz

Elsőre mindenkinek egy saját medence jut eszébe, ami valóban a legpraktikusabb, hiszen bármikor megmártózhat benne az ember a nagy forróságban. Legyen szó épített vagy kész medencéről, csak a hely szabhat határokat. Higiénia szempontjából is a legbiztonságosabb, ami mostanság főleg egy fontos szempont. Ha csak teraszunk van, akkor is van megoldás, egy felfújható jakuzzi az optimális választás. Beállítjuk a víz hőmérsékletét a kívánt hőfokra és indulhat is a relaxálás!

trambulin-aqualing-prcikk-index

Fürdés mellett a legnépszerűbb kerti élményelem a trambulin, amiért minden gyerek rajong. De ennél is nagyobb előnye, hogy jól elfáradnak benne, így az esti elalvás is könnyebben mehet.
A medencék kiváló kiegészítői az egyszerű, slagra köthető szolárzuhanyok, amelyek melegítik a vizet, mégis felfrissítenek a nyári hőségben, trambulinozás vagy épp kerti munka után.

Mindent egy helyen szakértőktől

Sok időt és energiát spórolunk meg, ha egy helyen beszerezhetünk mindent. Az Aqualing medenceáruházban a kínálat széles, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő medencéket és kiegészítőket. Budapesten három, országszerte további öt üzlettel várják a vásárlókat, de akinek nincs kedve kimozdulni, az a webáruházból is megrendelhet egyszerre mindent házhoz szállítással.

bolt-aqualing-prcikk-index

Az Aqualing idén ünnepli 30. születésnapját, így szakmai tapasztalatuk biztos lábakon áll. A boltokban profi szaktanácsadást és komplex árajánlatokat nyújtanak az érdeklődők számára, megkönnyítve a döntést. A medencekínálat összeállításában a szakmai érvek mellett a vásárlói igények is fontos szerepet játszottak.

flamingo-pizza-aqualing-prcikk-index

Flamingó, unikornis vagy pizzaszelet?

Nem csak az otthoni medencézést, de a belföldi és külföldi nyaralásokat is feldobják a matracok, riderek és egyéb mutatós kiegészítők. A gyerekek és a felnőttek is imádják a vicces, felfújható flamingókat, unikornisokat vagy épp pizzaszeleteket. Még medence nélkül is jól mutatnak a kertben, vidámak, színesek és hangulatosak.

sup-aqualing-prcikk-index

2021 – az állva evezés éve

A kikapcsolódáshoz persze a sportolás is hozzátartozik, amihez elég egy saját supot (felfújható állva evezős deszkát) beszerezni és az élmény garantált. Könnyen elsajátítható, egészséges és nem is túl megterhelő sport, legyél egyedül vagy csapatban. A suppal nem csak vízi túrázni lehet, de kiváló vízi alkalmatosság beszélgetésekhez, egyéni elvonuláshoz, jógához és vízbe ugráláshoz is.

Az Aqualing kínálatában biztosan találsz neked való deszkát, bármilyen túrára is készülsz. Válassz személyiségedhez illően a vagány Hydro-Force, a profi Gladiator modellek közül!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.