UNTOLD, a megafesztivál. Szeptember 9-12.

UNTOLD2018 0806 021928 6706 ALIVECOVERAGE CTL large 4000
2021.09.03. 16:14 Módosítva: 2021.09.22. 11:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Bár a szeptember általában a sulikezdésről és a nyári emlékek búcsúztatásáról szól, a szomszédos Romániában, egészen pontosan Kolozsváron idén nem a szokásos őszi hangulat fogja betölteni a teret, hiszen szeptember 9-én startol a nagysikerű UNTOLD megafesztivál, ahol négy napon és négy éjszakán át bulizhatunk a legmenőbb DJ-k szettjeire.

Az UNTOLD fesztivál szervezői évről évre igyekeznek magasabbra tenni a lécet; a kreatív szakma krémjével és a legkiválóbb producerekkel együtt dolgozva azon fáradoznak, hogy a varázslatos környezethez egy valóban varázslatos eseményt szervezzenek meg, és az idei év is jól mutatja, hogy az UNTOLD fesztivált nem véletlenül ismerik a világ minden táján.

David Guetta, UNTOLD 2019
David Guetta, UNTOLD 2019

Idén a nagyszínpadon az elektronikus tánczene legnagyobb titánjai, David Guetta, Martin Garrix, valamint Dimitri Vegas & Like Mike lépnek fel, de ők csak a jéghegy csúcsa, hiszen itt lesz Afrojack, Alok, Benny Bennasi, DJ Snake, Lost Frequencies, Martin Solveig és Steve Aoki is.

Már ez is igazán komoly névsornak számít, de az UNTOLD szervezői szó szerint és átvitt értelemben is tekertek még egyet a potméteren, hiszen a The Script, a Parov Stelar és az amerikai rapper, Tyga is live acttel érkezik a fesztiválra!

Martin Garrix, UNTOLD 2017
Martin Garrix, UNTOLD 2017

Az elektronikus zenei világ ínyenceinek is érdemes szeptember 9. és 12. között Kolozsvár felé venni az irányt, hiszen a mainstream előadók mellett az underground műfajok is szép számmal megjelennek majd a fesztiválon.

A Galaxy színpadon a techno műfaj nagyágyúi fognak varázsolni, akik között ott lesz Paul Kalkbrenner is, aki ráadásul élő szettel készül. Szintén a Galaxy színpadon lép fel Amelie Lens és Charlotte De Witte, akik Belgiumból jönnek és első alkalommal teszik tiszteletüket az UNTOLD fesztiválon, komoly hangélményre és bulira érdemes tehát számítani. Ez viszont még mindig csak a kezdet, hiszen a Galaxy színpadon Claptone, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo, Seth Troxler, Tale of Us, Cellini, Colyn és Yaya is alkotni fog.

A drum & bass, dubstep, grime, trap, hip-hop és trip-hop műfajok szerelmeseit sem felejtették el a szervezők, ők az Alchemy színpadon találhatják meg a számításukat, ahol olyan előadók lépnek fel, mint Camo & Krooked, Caspa, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt vagy DJ Snow & MC Agent.

És még mindig nem értünk a buli végére, hiszen a fesztivál negyedik, Fortune névre keresztelt színpadján a trance műfaj legjobbjai lépnek fel. Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Emma Hewitt, Giuseppe Ottaviani, John O’Callaghan and Markus Schulz, Alex M.O.R.P.H, Allen Watts, Billy Gillies, Bogdan VIX, Bryan Kearney, Corti Organ, Craig Connelly, DRYM, Exolight, Factor B, Gardenstate, Jordan Suckley, MEN-D, Nikolauss, Paul Thomas, Ram & Susana Pres. Tales Of Life, Richard Durand, Roman Messer, Ruben De Ronde, Sneijder, Solarstone, Starpicker, Suncatcher, Super8 & Tab, The Real Experience, The WLT és Will Atkinson is a Fortune színpadon szállítja majd a földöntúli zenei és partiélményt. 

A Time színpadot sem érdemes elkerülni, ahol a trópusi house nagykövetei szolgáltatják a kiváló vibe-okat. Alex Parker, Andre Rizo és Chris Hype lép fel itt, illetve Daniel Meister, aki egyedüli magyar fellépőként képviseli hazánkat  a megafesztiválon a Vibe Agency jóvoltából.

A pörgős és izgalmas zenei élmények mellett az is fontos, hogy néha visszavegyünk egy kicsit a tempóból. A négy nap során erre tökéletes hely lesz a Daydreaming színpad, ahol élőzenés techno, ambient hangképek és kellemes house fog szólni. A színpad házigazdája a legendás Lee Burridge lesz, akit Audiofly, Monolink, Day Dreamers (DUB FX, Woodnote és Marwan), Parra for Cuva, Julian Morris, Satori, Seth Troxler és Stavroz Live & DJ Set segít majd a hangaláfestésben.

A hatodik UNTOLD fesztivál tehát szeptember 9. és 12. között várja az érdeklődőket, a jegyek 159 eurótól kaphatók. További részletek a fesztivál honlapján olvashatók.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.